Olgun Atila Vatandaşlarla Tek Tek İlgileniyor

Olgun Atila Vatandaşlarla Tek Tek İlgileniyor

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşın kendisine bildirdiği sorunlarla tek tek ilgileniyor.

Medyaege - "Bornova Bizim Evimiz" sloganı ile hareket eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaş ile tek tek ilgileniyor, sorunlarını çözmek için uğraşıyor. Kendisine telefon ile ulaşan herkesin sorunlarını tek tek dinleyerek doğru birimleri harekete geçiren Olgun Bornovalılar'ın sorunlarına müdahale ediyor.

Olgun Atila en son Bornova Evka-4'te apartmanın zemin katında oturan bir vatandaşın kendisine ilettiği sorunu çözdü. Evinin yakınında ateş yakılan vatandaşın evinin duman altında kaldığını söylemesiyle harekete geçen Belediye Başkanı Atila Bornova Belediyesi Zabıta Birimini harekete geçirerek sorunu çözdürdü.

Biber közlemek için ateş yaktılar

Başkanın kendisine söylenen sorun için harekete geçirdiği zabıta olay yerine giderek yakılan ateşin söndürülmesini istedi. Ateşi yakan vatandaş biber ve patlıcan közlemek için yaktığını söyleyince, zabıta ekipleri şikayet olduğunu belirterek bu işlemi başka bir yerde yapabileceğini söyleyerek uyardı. Zabıtanın uyarısıyla beraber olay tatlılıkla çözülürken Olgun Atila bir kere daha vatandaşla tek tek ilgilendiğini gösterdi.

olgun-atila-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.