Olgun Atila'dan önemli mesaj: Biz İzmir partisiyiz, Tüm partilerin oyuna talibim

Olgun Atila'dan önemli mesaj: Biz İzmir partisiyiz, Tüm partilerin oyuna talibim

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, tv100’de Kerem Kırçuval’ın konuğu oldu. Atila, programda önemli mesajlar verdi.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, tv100’de Kerem Kırçuval’ın sorularını yanıtladı.

Olgun Atila, programda, adaylık süreci, İzmir adayları ve kent gündemine ilişkin birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında yaşanan değişime dikkat çekerek sözlerine başlayan Olgun Atila, İzmir'in, İstanbul ve Ankara gibi Türkiye gündeminde olması gereken bir şehir olduğuna işaret etti.

olgun-atila-izmir-medyaege-tv100.jpg

"İZMİR SÜPER LİGDE OLMALI"

Atila şöyle konuştu; "İzmir; Ankara ve İstanbul’la yarışan süper kent olmalı. Ulusal kanalların İzmir’de bir bürosu olmalı. Yerel gazetecilerimizle de İzmir’i Türkiye’ye anlatıp, çok önemli konuma getirmek istiyorum. Diğer şehirlerde yaşayan vatandaşlarımız İzmir’i takip etsin. İzmir örnek projeleri ile Türkiye’ye damga vuracak. Her alanda süper ligde olmalıyız."

İzmir ve Türkiye'de birçok başarılı belediye başkanı olduğunu ve başarılı belediye başkanlarının en iyi özelliklerini almaya çalıştığını dile getiren Atila, "Tüm belediye başkanlarımızın en iyi özelliklerini alarak yeni bir siyaset modeli ve yeni bir yolculuk vaat ediyorum. Gençliğimiz var, enerjimiz var; başaracağız" dedi.

"İZMİR PARTİSİYİZ"

İzmir'de "Tüm partilerin oyuna ve gönlüne talibim" diyen Atila, İzmir partisi olduklarını ve iş birliğine çok önem verdiklerinin altını çizdi. Sorunları ortak akılla çözme sözü de veren Atila şunları aktardı; "Biz İzmir partisiyiz. İzmirli hemşehrilerimiz bizi iyi biliyor. Ben avantajlı olduğuma inanıyorum. Birlikte olup, hoşgörü ortamında ana öznenin Türkiye olduğunu göstermeliyiz. Siyaset dosta bırakılmayacak kadar meşakkatli ama düşmana bırakılmayacak kadar da önemli. CHP adına olumlu bir seçim geçireceğiz. Genel Başkanımız İzmirli, Manisalı. Ege Bölgesinden genel başkan çıkması çok güzel bir enerji. Yüzde 35'lik oyu alabilmemiz için İzmir’de yüzde 70 oy almak için var gücümüzle çalışacağız. Aday olursam tüm partilerin oyunu istiyorum. Biz İzmir partisi olarak, İzmir’in gücünü Türkiye’ye göstermeliyiz."

ÖN SEÇİM OLMALI MI?

Ön seçimin mutlaka yapılması gerektiğinin de altını çizen Atila, "Esnaf odaları, muhtarlar, odaların da görüşleri alınmalı" dedi.

İzmir depreme hazır mı sorusunu da cevaplayan Atila, "Mutlak uzlaşı ile kentsel dönüşümün sağlanacak. Şeffaf ve hızlı bir şekilde dönüşümü sağlamak lazım. İlgili meslek odaları ve üniversitelerle yapacağız bunu” dedi.

İzmir’in en büyük sorununun ulaşım olduğunu söyleyen Atila, otobüs yaş ortalamasının düşürülmesi, ulaşım ağının artması, deniz taksi hizmetleri gibi kent içi ulaşımını arttıracağını da sözlerine ekledi.

Atila sözlerini "Bir insan bir dünya her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum" cümleleri ile sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.