Olgun Atila'ya Çeşme'de yoğun ilgi

Olgun Atila'ya Çeşme'de yoğun ilgi

İzmir Bizim Evimiz’ sloganıyla kentin tüm ilçelerinde seçim çalışmalarına hız veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, seçim çalışmalarına Çeşme'den başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila’yı CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar ve Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran karşıladı. Parti örgütü ve partililer ile kucaklaşıp, sohbet eden Atilla, Çeşme’deki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti ve onları dinledi.

whatsapp-image-2023-12-18-at-16-21-11-2.jpeg

Olgun Atila, İlçe örgütü ve tüm katılımcıların ‘hayırlı olsun’ temennisine şöyle yanıt verdi: “Haftanın ilk gününe enerjisi, güneşi ve rüzgarı ile Çeşme’den başlamanın mutluluğunu duyuyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda 30 ilçemizle birlikte hiç bir ayrım yapmadan el ele olmak sözünü veriyoruz. Bir Ege çocuğu olarak partimize en yüksek katkıyı koyarak 30 ilçemizde de, İzmir’de de Manisa’da da parti olarak en yüksek oyu alacağımıza inanıyoruz. Çeşme’de bu atmosferinde her tarafı aydınlatmasını diliyorum. Sayın genel başkanımız gibi genç, enerjik, liyakatli ve kadınlarımızın içinde olduğu yola bizde çıktık. Geçmiş dönem Bornova Belediye başkanı olarak ve siyasetteki tüm deneyim ve birikimim ile İzmir için ter dökmeye söz veriyorum. 7-24 çalışıyorum. Göreve gelirsem de bu devam edecek. Sizlere yeni bir siyaset ve yeni bir yolculuk vadediyorum. Bunun için de en büyük projemiz ortak akılla birlikte karar vermek, kenti birlikte yönetmek. Siyaseti 5 milyonluk İzmir’de 5 bin kişiyle değil, en az 1 milyon insanımızla, sizlerle, CHP örgütümüzle, kooperatiflerimizle kısacası bütün İzmir’le yönetme sözünü veriyorum. Şimdi sizleri dinlemek istiyorum. Buraya geldiğiniz için siz partililerimize, ilçe başkanımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”

whatsapp-image-2023-12-18-at-16-21-11-1.jpeg

Olgun Atilla ayrıca Çeşme’de, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı, Çeşme ADD’yi ve Çeşme Doğu- Der’i ziyaret ederek başkanları ile görüştü ve fikir alışverişinde bulundu.

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü ve Başkan Yardımcısı Cemil Derici tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Olgun Atilla’ya aynı zamanda kendilerini ziyaret eden ilk Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ifade ettiler.

Kendilerine teşekkür eden Atilla; “Esnaf teşkilatımızın İzmir’de 285 bin üyesi var, ailesi, çalışanları ve yakınları derken kocaman bir ailesiniz, siyasette aslında siz ne isterseniz o olur. Sizin içinizden arkadaşlarımızın da siyasette yer alması ve önemli yerlere talip olması çok önemli.

Biz hep birlikte olabilir, ortak akılla hareket edersek çok güçlü oluruz. Esnafımızın işini kolaylaştırmak istiyoruz, çorbanızı ve aşınızı kaynatmanız ve büyütmeniz için elimizden gelen her türlü imkan ve desteği sunacağımızın sözünü veriyorum" dedi.

Çeşme Doğu- Der Başkanı İrfan Ülgen ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Olgun Atilla; “Ben konuşmaktan çok sizleri dinlemek istiyorum, sizlerin görüş ve önerilerinizi bekliyoruz” diyerek sözü Dernek Başkanı İrfan Ülgen’e bıraktı. Olgun Atilla, Çeşme ADD ve Çeşme esnafını da ziyaret ederek programını tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.