Olgun Atilla'dan manidar paylaşım

Olgun Atilla'dan manidar paylaşım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan, önceki dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, sosyal medya hesabından manidar bir teşekkür mesajı paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) gece yarısı açıklanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İlçe Belediye Başkan Adayı isimlerine ilişkin sosyal medya hesaplarından aday gösterilen veya gösterilmeyenlerin paylaşımları da peş peşe gelmeye başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını coşkulu kabalıklar içinde açıklayan ve sonrasında İzmir’in her yerini karış karış dolaşan Bornova Belediyesi önceki dönem başkanlarından Olgun Atilla da, CHP’nin Genel Merkezi’nden çıkan sonuca dair paylaşımda bulundu.

Oldukça manidar bir paylaşım yapan, "İzmir Bizim Evimiz’ diyerek çıktığımız yolda, beni anketlerde ve kamuoyunda desteklerinizle birinciliğe taşıdığınız için hepinizi minnettarım” diyerek paylaşıma başlayan Olgun Atilla, şunları ifade etti:

“Kıymetli yol arkadaşlarım ve hemşehrilerim,

'İzmir Bizim Evimiz' diyerek çıktığımız bu yolda, beni anketlerde ve kamuoyunda desteklerinizle birinciliğe taşıdığınız için hepinize minnettarım. Bu süreçteki emeğinize, bana olan inancınıza, değerli katkılarınıza çok teşekkür ediyorum.

Yerel seçimlerde, tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İzmir’imiz için hayırlısı olsun.
Biz İzmirliyiz, İzmir’deyiz, yola devam…”

olgun-atila-buyuksehir-icin-yola-cikti-1166120.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum