Olten Filarmoni Orkestrası, Burcu Soysev’i ağırlıyor

Olten Filarmoni Orkestrası, Burcu Soysev’i ağırlıyor

Olten Filarmoni Orkestrası ile “Evrensel’den Öze” Konseri Soprano Burcu Soysev ile Şef Tulio Gagliardo Varas yönetiminde, 3 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.30’da İzmir Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

Şef Tulio Gagliardo Varas Yönetimindeki Olten Filarmoni Orkestrası, 3 Kasım Çarşamba akşamı Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda Türk Halk Müziğini sevdiren Opera Sanatçısı Burcu Soysev’i ağırlıyor.

İzmir’in ilk özel orkestrası olarak Dünyaca ünlü sanatçıların dikkatini İzmir’e çekmeyi başaran Olten Filarmoni Orkestrası, pandemi sürecinde ara verdiği konserlerine 8. Sanat sezonunda çok özel bir konser ile devam ediyor. İstanbul Devlet Operası Sopranolarından, türkülere kattığı opera dokunuşlarıyla adından söz ettiren Burcu Soysev ile Şef Tulio Gagliardo Varas Yönetimi’ndeki Olten Filarmoni Orkestrası ile sezon açılış konserine hazırlanıyor.

olten-filarmoni-orkestrasi-afis-3-10-2021.jpg

Burcu Soysev konserin ilk bölümünde Opera dünyasında klasik denilebilecek eserleri, ikinci bölümde ise hepimizin bildiği halk ezgilerini geniş bir repertuarla sanatseverlerle buluşturacak. Pandemi sonrasında ilk kez seyirci ile buluşacak olan Olten Filarmoni Orkestrası bu özel konser ile izleyicisine sanat dolu bir akşam yaşatmayı hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.