Olten Filarmoni’den konser şöleni

Olten Filarmoni’den konser şöleni

İzmir’in ilk özel orkestrası olan Olten Filarmoni Orkestrası 3’üncü sezon konserlerine start verdi.

Kendi alanlarında başarılı üç genç sanatçı Mezzosoprano Lerna Baloğlu Akbulut, gitarist Haluk Onat Akbulut ve piyanist Işıl Giray'dan oluşan Tres Ensemble, 9 Kasım Çarşamba akşamı Olten Konser Evi’nde gerçekleştirdiği konser ile kimi zaman romantik, kimi zaman neşeli ezgilerin yer aldığı bestelerle, seyircilere muhteşem anlar yaşattı.


İkinci konser 16 Kasım’da


Olten Filarmoni Orkestrası ikinci konserini, klasik ve caz müzisyeni olarak istisnai kılan özellikleri, müzikalitesi, stil farkı ve daha önce duyulmamış orijinallikteki tonu olan Andy Miles ile gerçekleştirecek. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde Şef İbrahim Yazıcı yönetiminde gerçekleşecek olan konser, 16 Kasım'da saat 20.30'da başlayacak. Ayrıca, Andy Miles'in solist olarak sahne alacağı gecede Kara Karayev'in 'Üç Minyatür', AstorPiazzola'nın 'Histoiredu Tangosu, George Gershwin'ın 'it'sfascinatinRythm', Hasan Ferit Alnar'ın 'Prelüd ve iki dans' ile ZoltanKodaly'in 'Galanta Dansları' adlı eserler ile misafirlere keyifli dakikalar yaşatacak.
“TresEnsemble” İzmir’den sonra 3 Aralık 2016 Cumartesi günü Ayvalık AİMA Haluk Barutçuoğlu Evi'nde sanatseverleriyle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.