Olten Filarmoni’den Rotary’e özel konser

Olten Filarmoni’den Rotary’e özel konser

Rotary kuruluşunun 117. yılını Olten Filarmoni Orkestrası’nın düzenlediği Klasik Müzik konseri ile kutladı.

Uluslararası Rotary’nin kuruluşunun 117. yılının kutlandığı gecede Rotary faaliyetlerini anlatan resimler Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi sergi salonunda sergilendi. Olten Filarmoni Orkestrası konserinde Fransız “Genç Yetenek Ödülü” sahibi Trompetçi Lucienne Renaudin Vary’i Ünlü Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki konserinde ağırladı.

olten-filarmoni-orkestrasi-konser-foto-3.jpg

Şef İbrahim Yazıcı’nın konserin başında organ bağışının önemine ilişkin yaptığı açılış konuşmasının ardından konser arasında çok sayıda sanatsever Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin girişinde kurulan standlarda organ bağışında bulundu. Tam kapasite ile dolan salonda Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Nedim Atilla Rotary’nin 117. Yaşını kutlayarak genç yetenek Lucıenne Renaudın Vary ve Orkestra Şefi İbrahim Yazıcı’ya çiçek takdim etti.

olten-filarmoni-orkestrasi-konser-foto-5.jpg

Federasyon Başkanı Nedim Atilla, “Bizler her zaman sanatın içinde olmaktan ve bu özel günü böylesine keyifli bir konser ile kutlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizlere bu geceyi hazırlayan Olten Filarmoni Orkestrası’na, değerli sanatçılarımıza, değerli konuklara ve aramızda olan ve olamayan tüm Rotaryen dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

olten-filarmoni-orkestrasi-konser-foto-8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.