Olten Filarmoni’den Yeni Yıl Konseri

Olten Filarmoni’den Yeni Yıl Konseri

Olten Filarmoni 8. sanat Sezonunda Türk Çello Sanatçısı genç yetenek Jamal Aliyev’i Şef İbrahim Yazıcı’nın yönettiği yeni yıl konserinde ağırladı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndeki yoğun katılımlı konser izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Olten Filarmoni Orkestrası 2022 yılını İbrahim Yazıcı yönetimindeki genç Çello Sanatçısı Jamal Aliyev’in “Yeni Yıl Konseri” ile karşıladı. “Dünyanın 30 Yaş Altı En Önde Gelen 30 Müzisyeni”nden biri olan Aliyev son konseri ile de izleyenlerden tam not aldı.

olten-yilbasi-konseri-foto-1.jpg

Kurulduğu günden bu yana dünyaca ünlü sanatçıları İzmir’e çekmeyi başaran, müziğin evrensel dili ve aydınlık yüzü ile insanları buluşturmayı ve müzik sevgisini her yaşa aşılamayı ilke edinen Olten Filarmoni, pandeminin yoğun yaşandığı dönemde ara verdiği konserlerine 8. sanat sezonunda da birbirinden özel konserler ile devam ediyor.

Genç yeteneklere verdikleri önem nedeniyle özellikle son konserlerde onları izleyici ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Olten Sanat İcra Kurulu Başkanı Fatma Olten, “Yeni yılı, Klasik müzik alanındaki ulusal ve uluslararası başarıları ile “Dünyanın 30 Yaş Altı En Önde Gelen 30 Müzisyeni”ninden biri olarak seçilen dünyaca ünlü Çello Sanatçısı Jamal Aliyev ile karşılamak istedik. Konserimize ilgi gösteren her zaman yanımızda olan değerli izleyicilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

olten-yilbasi-konseri-foto-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum