Olten Filarmoniye eşlik edecek!

Olten Filarmoniye eşlik edecek!

Olten Filarmoni Orkestrası muhteşem bir yılbaşı konseriyle izleyiciyle buluşuyor. Viyana Filarmoni Orkestrası Baş Arpisti Anneleen Lenaerts, Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki Olten Filarmoni Orkestrası ile bir araya geliyor.

Belçikalı arp sanatçısı ve enstrümanın önde gelen solistlerinden biri olan Anneleen Lenaerts, Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki Olten Filarmoni Orkestrası’nın yılbaşı özel konserinde sanatseverlerle buluşuyor.

Küçük yaşlardan itibaren uluslararası arp yarışmalarında etkileyici sayıda ödül kazanmaya başlayan ünlü solist, 2010 yılının Aralık ayında Viyana Filarmoni Orkestrası Baş Arpisti olarak atandı. Lenaerts, bugüne kadar Bavyera Radyosu Senfoni Orkestrası, Mozarteum Orkestrası, Bruckner Orkestrası Linz, Philadelphia Oda Orkestrası, Polonya Ulusal Radyo Orkestrası, Brüksel Filarmoni Orkestrası ve Belçika Ulusal Orkestrası ile birlikte sahne aldı.

arpin-buyulu-yolculugunda-muhtesem-yeni-yil-konseri-foto-4.jpg

Olten Filarmoni Yılbaşı Özel Konser Programı’nda; Modest Mussorgsky, Çıplak Dağda Bir Gece, Anneleen Lenaerts solistliğinde Joaquín Rodrigo’dan Concierto de Aranjue ve Pyotr Ilyich Tchaikovsky Kuğu Gölü Balesi Konser Süiti buluyor.

arpin-buyulu-yolculugunda-muhtesem-yeni-yil-konseri-foto-4.jpeg

Konserin son bölümünde ise Olten Filarmoni Gençlik Orkestrası ve Olten Filarmoni Çocuk Korosu, yeni yıl şarkıları ile sahne alacak.

İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 14 Aralık akşam 20.30 da gerçekleştirilecek olan konser sanatseverleri bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.