OLTEN’DEN KONSER SÜRPRİZİ

OLTEN’DEN KONSER SÜRPRİZİ

Olten Filarmoni Orkestrası 2017-18 konser sezonunda da İzmir’e ulusal ve uluslararası alanda sanatçıları getirmeye devam ediyor.

Türkiye’de ilk kez 3 yıl önce Olten Filarmoni Orkestrası ile gerçekleştirdiği ‘’Big Nightmare Music’’ adlı gösterisi ile İzmirlileri kendilerine hayran bırakan Igudesman & Joo, Olten Filarmoni Orkestrası için düzenlediği ‘’Concert of Surprises’’ adlı yeni sürprizli bir program ile İbrahim Yazıcı şefliğinde İzmirlileri şaşırtmaya devam etti.


Videoları YouToube’da 45 milyondan fazla izlenen ve sayısız ülkede televizyona çıkan Igudesman &Joo’nun Olten Filarmoni Orkestrası ile birlikte İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdikleri iki konser İzmirli sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. Komediyi klasik müzik ve popüler kültür ile birleştiren eşsiz ve neşeli teatral şovlarıyla dünyada fırtınalar estiren ikilinin İzmir’de düzenledikleri konserlerden ilki yetişkin sanatseverleri ağırlarken 2.si sadece öğrencilere yönelik oldu.


Çocuklara klasik müziği sevdirmeyi amaçlayan konseri Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi konser salonunu tamamıyla dolduran İzmirli öğrenciler izledi. Igudesman ve Joo ikilisinin sahnede yaptıkları interaktif klasik müzik şovu öğrencilerin büyük beğenisini kazandı.


Olten Sanat İcra Kurulu Başkanı Fatma Olten öğrencilere yönelik düzenledikleri bu konser ile klasik müziği geniş ve genç kitleler için ulaşılabilir olmayı amaçladıklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.