Ömer Çelik: AK Parti’de sen, ben, öteki yok

Ömer Çelik: AK Parti’de sen, ben, öteki yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana’da Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen partisinin 99. İl Danışma Meclisi toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün Twitter üzerinden ‘Sizleri duymak, hissetmek istiyorum yanımda mısınız, değil misiniz?’ twetine de atıfta bulundu.

Çelik, “Dünyada görüşüne en çok başvurulmak istenen kişi cumhurbaşkanımızken dün karşımızdakilerin halini gösteren bir gelişme yaşandı. 6’lı masanın mensuplarından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tuttu kendi partililerine bir mesaj yazdı. ‘Sizleri duymak, hissetmek istiyorum yanımda mısınız, değil misiniz?’ dedi. Bir siyasi parti genel başkanının kendi mensuplarına ‘Yanımda mısınız, değil misiniz?’ diye sormak zorunda kalması ne büyük bir zaaftır. Ne büyük bir açmazdır. Siyasetin doğası, siyasi particiliğin doğası siyasi parti mensuplarını aynı ailenin mensupları haline getirme çabasıdır. Aradan bu kadar zaman geçmiş, hala bir siyasi partinin genel başkanı ‘Yanımda mısınız, değil misiniz?’ diye soru soruyor. Onlarında her biri ilkokulda yoklama verir gibi ‘Yanındayız’ diyerek tweet atıyor. Arkadaşlar bu tırnak kontrolü, yoklama vermek eskiden ilkokullarda vardı. O işler orada kaldı. Bir siyasi parti genel başkanı sokaklarda yürüdüğü zaman insanların teveccühünü test etmek zorunda kalıyorsa, kendi siyasi partisinin mensuplarının yoklamasını almak zorunda kalıyorsa bu memleket için, köklü bir siyasi parti için azdır. Cumhurbaşkanımız ise ülke sokaklarında bölge ülke sokaklarına oradan da Central Park’ta yürüdüğü zaman nasıl yürüdüğünü görüyoruz. AK Parti’de sen, ben, öteki yok. Hepimiz varız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.