Ömer Yöntem’e Pergamon’dan vefa gecesi

Ömer Yöntem’e Pergamon’dan vefa gecesi

İzmir Pergamon Lions Kulübü Başkanı Dilek Soylu önderliğinde Pergamon Lions Kulübü kurucusu Lion Ömer Yöntem’e vefa gecesi düzenledi.

Lion Ömer Yöntem adına düzenlenen vefa gecesine Uluslararası Lions Kulüpleri 118R Genel Yönetmen Yardımcısı Lion Zeynep Kocasinan, 2012 -2013 Dönemi Konsey Başkanı Lion Necdet Akman, 2006 - 2007 Dönemi Konsey Başkanı Lion Aysel Oztezel, 2015 - 2016 Dönemi Genel Yönetmeni, Ulusal Komisyon Başkanı Lion Mevlüt Güven ve çok sayıda Lions Kulüpleri yöneticileri katıldı. 

Ömer Yöntem’e düzenlenen vefa gecesi törenini Uluslararası Lions Kulüpleri 118R Genel Yönetmen Yardımcısı Lion Zeynep Kocasinan yönetti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı törende İzmir Pergamon Lions Kulübü’nü kurarak bölge genelinde yaptığı etkinliklerle herkesin takdirini kazanan Ömer Yöntem’e gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinden ötürü teşekkür edildi.

Törende bir konuşma yapan Ömer Yöntem, öncelikle böylesine özel bir geceyi düzenleyen değerli Lion dostlarına teşekkürü bir borç bildiğini ve Lion olmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. 

Geçmişte gerçekleştirilen birçok başarılı projede Ömer Yöntem’in imzası olduğunu hatırlatan Pergamon Lions Kulübü Başkanı Dilek Soylu ise, “Değerli Lion Ömer Yöntem gecesini gündüzüne katarak birçok projede ipi göğüsleyen bir lion oldu. Kulübümüz iki yılda birçok sosyal sorumluluk projesine imzasını attı. Biz de canını dişine katarak büyük bir çaba ile çalışma gerçekleştiren Ömer Yöntem kardeşimize bir vefa gecesi düzenlemeyi kendimize bir borç bildik. Ömer Yöntem’i anlatmak bir gecede yetmez. Bu değerli görevde gerçekleştirdiği başarılı projelerden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Törenin ardından Müzikolog Dr. Aydın Öğüt tarafından kurulan FARKLIBand Orkestrası sahne alırken, gecenin sonunda hep birlikte pasta kesildi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.