Omorfo ile İzmir daha güzel kokacak

Omorfo ile İzmir daha güzel kokacak

Gayrimenkul ve yatırım alanlarında hizmet veren İzmirli Omorfo Danışmanlık, temizlik sektöründe de kurumsal firmalara kötü kokuyla mücadele için çözüm ortaklığı sunuyor.

Kelime olarak “çok güzel” anlamına gelen Omorfo Danışmanlık'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Emrullah Yılmaz, dünyaca ünlü kimya firması Westrand Türkiye'nin Ege Bölgesi Ana bayisi olarak, temizlik ve koku nötralizasyonu konusunda çalıştıklarını belirtti.

Yılmaz, İzmir ve Ege bölgesinde özellikle sanayideki kötü kokularla etkin mücadelede organik olduğu için çevre ve insan sağlığına hiçbir zarar vermeyen Westrand markalı ürünlerin satış pazarlama ve uygulamalarını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

25 ülkede faaliyet gösteren Fransız Westrand'ın Avrupa Birliğindeki bağımsız laboratuvarlardan

alınan kalite belgelerine de sahip olduğunu ifade eden Emrullah Yılmaz, “ Ürünlerimiz benzerlerine göre yüzde yüze yakın bir koku yoketme özelliğine sahip. Çünkü, Westrand kokuları maskelemiyor, partiküllerine ayırarak yok ediyor. Westrand'ın farklı ihtiyaçlara yönelik olarak 70 ürün çeşidi bulunuyor. Ağırlıklı olarak endüstri , çevre, atık su arıtma tesislerinde ve toprak rehabilitasyon alanlarında kullanılıyor. Atık yönetimi yapılan heryerde, çöp toplama alanları, jeotermal elektrik santralleri, balık işleme tesisleri, yağ ve zeytin üretim tesisleri, belediyelerin terfi istasyonları, atık su istasyonları, kanalizasyon ve logarlar gibi pek çok kullanım yeri bulunuyor” diye konuştu.

KURUMSAL FİRMALARA ÇÖZÜM ORTAKLIĞI SUNUYOR

İzmir'de pek çok kurumsal firma ile çalışmaya başladıklarını, çeşitli belediyeler ve devlet kurumlarıyla da görüşme halinde oldukları bilgisini veren Emrullah Yılmaz, Ege bölgesinde hizmet ağını genişleteceklerini söyledi.

Özellikle toplu taşımacılık konusunda da iddialı olduklarını dile getiren Yılmaz, TCDD hızlı trenleri ve İstanbul Metrosunda da Westrand markalı ürünler kullanıldığını; ayrıca denizcilik sektöründe büyük problem olan gemi sintinesi için de özel ürünlerle koku sorununu ortadan kaldırdıklarının altını çizdi.

Sanayi siteleri ve yerleşim alanlarının neredeyse iç içe olduğu İzmirde koku nötralizasyonunun daha da önemli olduğuna dikkat çeken Emrullah Yılmaz şöyle devam etti: “ Kötü koku calışma şartlarını da olumsuz etkiliyor ve verimliliği düşürüyor. Ayrıca çevresindeki yerleşim yerlerini de etkileyerek şikayet konusu olabiliyor. Omorfo olarak, farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan organik ve çevreci ürünlerimizle birlikte, bu konuda firmalara hizmet veriyoruz. İnsanların gerek çalışma ortamları gerekse de yaşadığı yerdeki konforlarını artırmak için profesyonel çözümler sunuyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.