Ömür Şanlı güven tazeledi

Ömür Şanlı güven tazeledi

Kordon İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Şanlı yapılan olağan genel kurulda yeniden seçildi.

İzmir’de turizm ve ticaretin kalbinin attığı Alsancak Kordon’da faaliyet gösteren işletmeleri uzun yıllardır tek çatı altında buluşturan Kordon İşadamları Derneği’nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi.  Yapılan seçimde Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı yeniden seçildi. İki adayın yarıştığı seçimden Kordon’daki esnafın büyük desteğini alarak çıkan Başkan Şanlı, Kordon’un daha da güzelleşmesi ve işletmelerin daha iyi şartlarda hizmet vermesi için yaptıkları çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Şanlı şunları söyledi:

Sadece İzmir’in değil Ege Bölgesi’nin de önemli bir turizm merkezi olan Kordon’da aktif bir şekilde faaliyet gösteren 100’e yakın mekan bulunuyor. Buna Alsancak ve arka bölgelerdeki işletmeleri eklediğinizde sayı daha da artıyor. Biz, sadece Kordon’da bulunan işletmecilerimizin yer aldığı derneğimizin çatısı altında gayret gösteriyoruz. Kordon’a daha sonra Pasaport’ta bulunan işletmelerimiz de dahil oldular. Birlikte birçok çalışma yaptık. Amacımız Kordon’u güzelleştirirken işletmelerimizin de iyi şartlara kavuşmasını sağlamak.

Dernek olarak, güncel, ekonomik ve doğrudan bizi ilgilendiren konuları yakından takip ediyoruz. Kurumlarla işbirliği, uyum bizim vazgeçilmez ilkemizdir. Güçbirliği yaparak, el ele vererek başta İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, emniyet ve sağlık müdürlüğümüzle gayet uyumlu çalışıyoruz. Tente, cephe düzenlemeleri, ruhsat ve altyapı hizmetleri konusunda muhatabımız doğrudan yerel yönetimler olduğu için sorunlarımızın çözümündü karşılık buluyoruz. Emniyetimiz ve güvenliğimizin sağlanması, sağlık ve hijyen denetimleri konusunda da önemli işbirlikleri yaptık. Yine, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü de ortak çalıştığımız kurumlar arasında bulunuyor. Biz, burada hizmet veren, ekmeğini kazanarak evlerini geçindiren, istihdam yaratan işletmeler olarak hizmet kalitesinin artmasını istiyoruz. Bu da hızlı bir şekilde oluyor.Kordon esnafımıza da bana gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür ediyorum”

Kordon İşadamları Derneği’nin Ömür Şanlı başkanlığındaki yönetim kurulunda ise asil listede Toray Altan, Recep Sarı, Altay Ülker, Barbaros Günday, Özcan Uluğ, Mehmet Deligöz yer alırken yedek üyelerde ise Onur Kafes, Veysi Budak, Harun Yurum, Aydın Budak, Birkan Sinanoğlu, Ali Emre Altay ve Görkem Tufan yer aldı.

Denetim Kurulu ise Mustafa Kehribar, Mehmet Kapucu, Selim Başak ve Kasım Kandemir, İbrahim Acar ile Halil Alkan isimlerinden oluştu.

55c44b85-4eb4-466e-89c0-e026d2301b93.jpg906fb5c9-9610-45b5-aedf-a3e1dd3d58a4.jpgddc83bf0-4518-45fb-8f81-d9d108bdb47d.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.