ON BODY AND SOUL SİNEMA BURADA’DA

ON BODY AND SOUL SİNEMA BURADA’DA

86. İEF kapsamında düzenlenen 17. Sinema Burada Festivali’nde ilk defa uluslararası bir gala gösterimi yapıldı. 67. Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı büyük ödülünü kazanan On Body and Soul (Beden ve Ruh) izleyicilerle buluştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen 17. Sinema Burada Festivali’nde, 67. Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı büyük ödülünü kazanan On Body and Soul (Beden ve Ruh) filminin uluslararası galalı gösterimi gerçekleşti. 

Macaristan yapımı, yönetmen ve senaristliğini Ildiko Enyedi’nin, yapımcılığını Ernö Mesterhazy, Andras Muhi ile Monika Mecs’in üstlendiği, Alexandra Borbely ve Marcsanyi Geza’nın başrollerini üstlendiği ilk uluslararası gala gösterimine Yapımcı Andras Muhi de katıldı. 

Filmin ortaya çıkış hikayesini anlatan Andras Muhi, projenin ilk aşamada kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. 
Muhi, “İzmir’de olduğum için çok memnunum, herkese çok teşekkür ederim. Ben bu filmin konusunu ilk duyduğumda çok merak ettim ve çok heveslendim. Altın Ayı ödülünü aldıktan sonra filmimize olan ilgi daha da arttı. Bundan çok memnunuz” dedi. 

BELİRSİZ BİR AŞK HİKAYESİ 
 

On Body and Soul, uyku ve uyanıklık, zihin ve maddenin ikiliğini temel alan, günlük dünyada belirsiz bir aşk hikayesini anlatıyor. Filmde hastalıklı derecede asosyal Maria, kendi gibi sessiz ve içine kapanık müdürü Endre ile yakınlaşıyor. Geceleri aynı rüyaları gördüklerini fark ettiklerinde önce korkup, sonrasında rüyalarındaki birlikteliği gerçek hayata taşımaya çalışıyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.