Ön lisans mezunlarından POMEM için imza kampanyası

Ön lisans mezunlarından POMEM için imza kampanyası

Ön lisans mezunları POMEM için imza kampanyası başlattı.

Ali İhsan ÇİFTÇİ - Üniversitelerin ön lisans bölümlerinden mezun olan binlerce kişi Türkiye genelinde imza kampanyalarının yapıldığı 'change.org' sitesinde "Ön lisans mezunları da Polis Meslek Eğitim Merkezi'ne alınsın" kampanyası başlattı. 

Bir canlı yayın bağlantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ön lisans mezunlarının POMEM ile polis olma isteği sorulduğunda ilerleyen dönem ki alımlarda gerekli düzenlemeler yapılabilir şeklinde bir dönüş alınmıştı. Bu demeçin ardından harekete geçen ön lisans mezunları change.org üzerinden 25 bin imzaya ulaştılar. 

Ön lisans mezunları yaptıkları açıklamada şu sözlere yer verdiler:

"Türkiye Genelinde İmza Kampanyası Başlatarak 25 Bin İmzaya Kısa bir sürede ulaştık, Ancak TBMM'nin Kapalı olması nedeniyle Sesimizi Duyuramadık. Kısa bir süre sonra İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bir Canlı yayında : Önlisans mezunlarının haklı mağduriyeti vardır , Bu alımlarda değil bir sonraki alımlarda Bu mağduruiyetlerini gidermek için çalışmalarımız Olucaktır. ve yine aynı zamanda Sayın; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a dilekçemizi sunduk, Bizler Önlisans mezunları olarak 3 defa Ankara'ya gittik.Ayrıca Milliyetçi Hareket partisi İstanbul milletvekili İzzettin ulvi yöntem Bakanımız Süleyman soyluya önlisans mezunları İle ilgili soru önergesi verdi. Aynı şekilde MHP İstanbul milletVekili Arzu Erdemde Önlisans mezunlarının pomeme girmesiyle ilgili açıklama yapmıştır. ve Hatay milletvekili MHP divan kâtip üyesi Mehmet Necmettin Arhazoğlu, MHP Mersin milletvekili Baki şimşek, Akparti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar,  MHP Ordu milletvekili Cemal Uysal ile Görüşmeler yapıldı ve olumlu sonuçlar alındı. Aynı şekilde Süleyman soylunun Danışmanları İle Ankara'da Görüşmeler Sağladık. İçişleri Bakanlığı , Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Celalettin Güvenç İle birebir Görüşmeler yapıldı.Ayrıca Ankara Polis Akademisi Başkanlığınada Gidip Görüşmeler yapıldı.


20 Donem Pomem Alimlarinda 10 bin Kisilik Planlanan Alimlara 
 7423 Erkek Adaylar 1 Bin Bayan Kazanmistir.
Toplam 10 Binlik Alim Olmasi Beklenen Lisans Mezunu Adaylardan 8423  Aday Kazana Bildi. 
Alimlarin yetersiz. 
Onlisans Mezunlari olarak 25 Bin Vatan Sevdalisi Bu Yola Bas Koydu 21 Donem POMEM Alimlarina Önlisans Mezunlari Olarak Yer Almak İstiyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.