ON ÜÇ YIL

ON ÜÇ YIL

Enes Yıldız yazdı

Sen gideli iki dakika, on saniye oldu. Az da olsa biraz incindim gidişine ama bir kaç güne senide unuturum derken, üç ay, sekiz gün, otuz dakika oldu, sen gideli. Pek umurumda değilsin. Aslında aklıma bile gelmiyorsun çoğu zaman. Sanki hiç yoktun veya olmadın.

Yalnız dört yıl, üç ay, iki gün, bir saat, on dört saniye oldu benden gidişin ama aklıma bile gelmiyorsun, seni düşünmüyorum, üzülmüyorum, ağlamıyorum sensizliğe çoktan alıştım. Hayat tüm hızıyla devam ederken sekiz yıl, on ay, yirmi gün, on üç saat, on bir dakika oldu. Sen benden gittin gideli. Gel beni bir gör, bir mutluyum, bir mutluyum dersin dünyanın en mutlu insanı. Resmen mutluluk gözlerimden okunuyor. Gel gör ki on yıl, dokuz ay, yedi gün, altı saat, beş dakika olmuş seni kaybedeli. Gittin de sanki ben öldüm mü? Çok mutluyum üç beş tane sevgilim var, sevdiklerim var, sevenlerim var, varda var. Bir sen yoksun iyi ki de yoksun.

loneliness.jpg

Tam On Üç Yıl Oldu tam on üç yıl

On ay, üç gün, dört saat, iki dakika oldu sen gideli. Dile kolay tam on üç yıl ama ben çok mutluyum hatta gülüyorum bile...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.