ÖNCE O İNANDI!

ÖNCE O İNANDI!

3 Ocak 2016 akşamında ülkemizin önemli haber siteleri başarılı sanatçı Ekrem Arpak'ın büyük ses getiren çıkışını yazıyordu!

" Urfa'ya, URFA'LI Bakan Yakışır.. " diyordu Arpak ve gerekçelerini ardı ardına sıralıyordu: 
" Doğrudur; medeniyetlere başkentlik yapmış, tarihin en önemli merkezlerinden biridir Şanlıurfa. Peygamberler şehridir herşeyden önce... Yer altı, yer üstü zenginliklerinin müzesidir, güzeldir memleketim. Ve tarih boyunca ülke edebiyatına, bilime, sanata büyük değerler kazandırmış, zeki, ahlaklı insanların yurdudur. Ancak; her bölgenin kendine ait bir termolojisi vardır.. İşte bu yüzden, bizim dilimizden anlayan, acılarımızı, sevinç ve umutlarımızı bilen URFA'LI Bakan Yakışır memleketime!. "

Ekrem Arpak bu açıklamasından hemen sonra büyük tepkiler alsa da bölge Halkı tarafından büyük taksitler aldı ve savından ödün vermeden devam etti.

Bölgeye gitti, gençlerle, halk ile buluştu. Günlerce yürüdü, anlattı. Çünkü inanmıştı.

Kendi değimi ile bu savının bedelini de ağır ödemişti!..
Konserleri iptal edildi. TRT'de yaptığı program en çok izlenen program iken gerekçesiz bir şekilde kaldırıldı ama o hiç yenilmedi.

VE DÜŞ GERÇEK OLDU!

İşte O Ekrem Arpak bugün açıklanan Yeni Bakanlar Kurulu Kabinesinin ardından Tarım Ve Gıda Bakanı olarak atanan Ahmet Eşref Fakkıbaba'ya attığı tiwit ile haklı gururunu paylaşıyordu.

Ve Ekrem Arpak Urfa'nın bir değil üç bakanı kaldıracak zenginlikte olduğunu haykırıyor hala. 

İnanmak başarmanın yarısıdır..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.