Onkolojide Sağlık Turizmi Dönemi

Onkolojide Sağlık Turizmi Dönemi

Ege Özel Onkoloji Radyoterapi Merkezi Koordinatörü Füsun Gökçe, İzmir'in sağlık turizmi açısından çok avantajlı bir il olduğunu söyledi. Sağlık turizmi alanında çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Gökçe, bu kapsamda Japanyo'dan Azerbeycan'a kadar

Ege Özel Onkoloji Radyoterapi Merkezi, dört ay süren bir çalışmanın ardından Kalite Yönetim, Çevre, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı alanlarında kalite belgesi aldı. Kalite belgelendirme sürecinin ardından sağlık turizmi alanındaki çalışmalarına hız vereceklerini belirten Ege Özel Onkoloji Radyoterapi Merkezi Koordinatörü Füsun Gökçe, Ekonomi Bakanlığı'nın verdiği teşvikler noktasında tüm çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

HEDEFİMİZ SAĞLIK TURİZMİ

Bugüne kadar Rusya, Almanya, Gürcistan, Irak, Suriye, Azerbeycan, Japonya ve Çin gibi ülkelerden yabancı hasta kabul ettiklerini belirten Gökçe, "Yabancı hastalar daha çok internetteki yaptıkları araştırmalar neticesinde bize ulaşıyorlar. Azerbeycan ve Gürcistan'dan gelen hastalar, ülkelerindeki doktorları tarafından bize ulaşıldı. Yabancı hastaların tedavilerini tamamlayıp, ülkelerine gönderdik. Kurum olarak asıl hedeflerimizden birisi de sağlık turizmi. Sağlık turiziminde daha fazla varlık göstermek istiyoruz. Bu konuda tüm öneri ve işbirliklerine açığız" diye konuştu.

GÜNÜMÜZDE İNSANLAR KALİTE BELGELİ KURULUŞLARI TERCİH EDİYOR

Merkez ile kalite sürecinde çalışmalar yürüten GNC Belgelendirme ve Danışmalık Firması'nın Genel Müdürü Gonca Evrim Açılmış ise şunları söyledi: "Günümüzde insanlar, belgelendirilmiş kurumlarla çalışmak istiyorlar. Çünkü kalite belgesi almış firmalar, tarafsız denetimlere tabi tutulurlar. Kalite belgesi denetimlerden geçtiğini gösterir. Kalite çalışmalarında , sistemin kendi içerisinde kurduğu iç denetim sistemi var. İç denetçiler, iç denetimleri periyodik olarak devam ettirecekler. Kalite Yönetim Temsilcisi sürecin sürdürülmesini sağlayacak. Ayrıca yılda bir defa kurum bağımsız denetim kuruluşları tarafından denetlenecektir"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.