Onlar "Hayır" Gönüllüleri

Onlar "Hayır" Gönüllüleri

Güzelbahçe'de bir grup emekli tarafından kurulan Güzelbahçe Dostluk Derneği üyeleri 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Değişikliği Referandumu için gönülü olarak kent kent dolaşıyor. 

Hiç kimseden destek almadan keni ceplerinden imece usulü topladıkları parayla çalışan ekibin son durağı Uşak oldu.

Adı Güzelbahçe Dostluk Derneği. Emekli akademisyenler, askerler, bürokratlar ve devlet memurları tarafından kurulan bir dernek. Gayeleri daha yaşanabilir bir ülke için çalışmalar yapmak. Tamamen gönüllü esasıyla kurulan Güzelbahçe Dostluk Derneği'nin 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Değişikliği Referandumu için gönülü olarak kent kent dolaşıyor. Anayasa değişikliğinin ülkeyi geri götüreceğini ve rejim değişikliği olduğunu savunan dernek üyeleri bu çerçevede "Hayır" oyunun az çıkması tahmin edilen il ve ilçeleri haftasonları ziyaret ederek vatandaşlarla birebir görüşerek düşüncelerini anlatıyor.

Hiçbir kurum, parti ve oluşumdan maddi destek almayan ve tüm çalışmaları imece usulü ile kendi ceplerinden karşılayan ekip haftaiçi ise başta Güzelbahçe olmak üzere İzmir'in ilçelerinde çalışıyor.

Kılıçdaroğlu Onları Örnek Gösteriyor!
Dernek üyelerinin bu yoğun tempodaki çalışmalarının yankısı Ankara'da da ses bulmş durumda. Yapılan gönüllü çalışmayı bizzat inceleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gittiği illerde referandum kampanyası için derneğin çalışmalarını örnek gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.