Online video platformu YouTube'dan abonelerine ücretsiz kredi!

Online video platformu YouTube'dan abonelerine ücretsiz kredi!

Google’dan, geçen hafta yaklaşık bir saat servis dışı kalan online video platformu YouTube için özür geldi...

Google’dan, geçen hafta yaklaşık bir saat servis dışı kalan online video platformu YouTube için özür geldi. YouTube’ta yaşanan kesinti için özür dileyen şirket, YouTube TV aboneleri için 10 dolar değerinde bir haftalık ücretsiz hizmet kredisi sundu.

Yaşanan erişim sorunu özellikle ücretli üyelikle sunulan YouTube TV ve YouTube Music abonelerini etkilemişti. YouTube da 17 Ekim’de Twitter üzerinden yaptığı “Geri döndük! Sabrınız için teşekkürler. Sorun yaşamaya devam ederseniz, lütfen bize bildirin” paylaşımıyla, platformda yaşanan erişim sorununu doğrulamıştı.

Yaşanan bu erişim problemi nedeniyle abonelerinden özür dileyen Google, bu platformlarındaki hedeflerinin abonelerin istedikleri zaman, istedikleri, yerde istedikleri programları izlemelerine imkan tanımak olduğunu, bu nedenle de abonelere ücretsiz hizmet kredisi vereceklerini açıkladı.

YouTube TV ve YouTube Music abonelerine verilen 10 dolarlık ücretsiz kredinin son kullanma tarihi ise 24 Ekim olarak belirlendi. Google’ın 2015 yılında hizmete açtığı YouTube Music ve 2017’de devreye aldığı YouTube TV’yi henüz Türkiye’deki kullanıcılara açmadığını da belirtelim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.