Onur Akay, Bülent Ersoy'la ilgili suç duyurusunu geri çekti

Onur Akay, Bülent Ersoy'la ilgili suç duyurusunu geri çekti

Bülent Ersoy’la ilgili suç duyurusunda bulunan şarkıcı Onur Akay, avukatı yurt dışı seyahatinde olduğu için suç duyurusundan vazgeçme dilekçesini veremeyince, savcılık Diva’yı ifadeye çağırdı.

Çok sayıda sanatçının ölüm ve hastalık haberini duyurduğu için, magazin dünyasının 'Felaket Tellalı' lakabı ile üne kavuşan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Diva Bülent Ersoy’u yine kızdırdı. Ersoy’un Akay’a "Felaketlerden felaket beğensin" dediği basında iddia edilince, geçtiğimiz Temmuz ayında Akay, avukatı aracılığı ile Diva hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Daha sonra Bülent Ersoy Onur Akay’la ilgili basına, “Söz konusu haber ya da röportajda adı geçen Onur Akay bey adına, hiçbir gazeteci, televizyoncu, internet sitesi yetkilisi ya da yetkisizi ile hiçbir konuşma, açıklama ya da beyanda bulunmamışımdır.” şeklinde açıklama yapmıştı.

 

Bunun üzerine Akay ise, avukatına talimat vererek suç duyurusunun geri çekilmesini istemişti. Tehdit içeren ifadeler kullandığı gerekçesiyle Ersoy hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Akay’ın avukatı Sibel Sevinç Deveci, yurt dışında olduğu için suç duyurusunu geri çekemeyince Diva ifadeye çağrıldı.

onur-akay---serkan-eruysal---divanin-sut-oglu.jpg

DİVA’YA SÜT OĞLAN SÜRPRİZİ!
 

Instagram adresinden Diva’ya sürpriz bir fotoğraf paylaşarak, suç duyurusunu geri çektiğini duyuran Onur Akay, “Bülent Ersoy’un yıllar önce çektiği ‘Acı Ekmek’ isimli filminde emzirdiği ve oğlu rolünü oynayan o bebek ‘Diva’nın Süt Oğlu’ Serkan Eruysal, geçtiğimiz sene Romanya’nın ünlü şarkıcılarından Alexa Niculae ile birlikte düet yaparak, Romanya’yı sallamıştı. Bu sene ise Türkiye’deki müzikseverler için, ‘Leyla’ isimli bir single çalışması ile sürpriz yaptı. Türkiye’ye gelerek Akçay’daki yazlığımda beni ziyaret eden Serkan, Bülent Hanım’ı da ziyaret edip, elini öpmek istiyor. Bülent ablacım, bitsin artık bu aramızdaki davalar!

 

Değerli magazinci Seyhan Erdağ söz verdi ve bizi bir araya getirecek yoksa, süt oğlunla elini öpmek için baskın yapacağız. Bu arada, geçtiğimiz aylarda Bülent Ersoy hakkında suç duyurusunda bulunmuştum. Daha sonra Bülent Hanım, benim hakkımda o sözleri söylemediğini basına açıklayınca, kendisi ile uzlaşma sağlamıştık ve avukatım Sibel Sevinç Deveci’den suç duyurusunu çekmesini istemiştim. Ancak avukatım daha önceden planlanmış bir yurt dışı seyahatinde olduğu için, suç duyurusundan vazgeçme dilekçemi teslim etme imkânını yeni bulabildik ve Bülent Hanım’ı savcılıktan ifadeye çağırmışlar. Suç duyurusunu çektik ve kendisinden tekrar özür diliyor, saygılarımı gönderiyorum.” ifadelerini kullandı.

ERSOY İLE AKAY’IN TAZMİNAT DAVASI DEVAM EDECEK!
 

Geçen sene ise, Bülent Ersoy'un gençlik dönemine ait hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını Facebook’da paylaşan Onur Akay, Ersoy'u yine çok kızdırmıştı ve Diva bunun üzerine Onur Akay'a 50 bin TL'lik tazminat davası açmıştı. Dosya 22. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülmüş ve ilk duruşma sonrası görev kapsamında olmadığı belirtilerek, Fikrî ve Sınaî Haklar Hukuk Mahkemesi’ne sevk edilmişti. Akay suç duyurusunu geri çekti ama Ersoy, Akay’a açtığı tazminat davasını geri çekmezse, dava önümüzdeki günlerde yeniden görülmeye başlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.