Onur Akay da tüm organlarını bağışladı!

Onur Akay da tüm organlarını bağışladı!

Onur Akay, Gülben Ergen’in çağrısına destek vererek tüm organlarını bağışladı.

Gülben Ergen’in organlarını bağışlayarak, ‘Bir ölüm 10 insanın hayatını kurtarır’ etiketiyle Instagram’dan başlattığı organ bağışına, ünlü isimlerden destek gelmeye devam ediyor. Organ naklinin önemini vurgulamak için pek çok sanatçıyı da davet eden Ergen’in, Instagram’da başlattığı organ bağışı çağrısına Deniz Seki ve Nihat Odabaşı’ndan sonra, Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay da duyarsız kalmadı. Akay, Ergen’in çağrılarına destek vererek tüm organlarını bağışladı.


“TEŞEKKÜRLER GÜLBEN ERGEN”


Organ bağışı için online olarak başvuru yaptığını Instagram adresinden duyuran Onur Akay, “E-Nabız platformu üzerinden online olarak başvuruda bulundum ve organlarımın tamamını bağışladım. Organ nakli bekleyen binlerce hayatın sesi ve bize de örnek olduğun için teşekkürler Gülben Ergen.” notunu düştü.
 

ONLİNE ORGAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?
 

Gülben Ergen, online organ bağışı nasıl yapılır Instagram adresinden bilgi verdi. “Günlerdir bu sağlıklı bilgiyi yayınlamak için güvenilir kişilerce onaylanmasını bekledim.” yazarak paylaşım yapan Ergen, organ bağışı hakkında şu bilgileri verdi:


"Organ bağışı size en yakın hastaneye, il sağlık müdürlüklerine, ya da E-Nabız platformu üzerinden online olarak başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru sırasında size verilen bilgi formunu doldurup imzaladıktan sonra, bağış bilgilerinizi içeren “Doku ve Organ Bağışı Kartı” tarafınıza teslim edilir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.