Onur Akay: "Eylül Metin haklı ve reklam yapmıyor"

Onur Akay: "Eylül Metin haklı ve reklam yapmıyor"

Ses sanatçısı Onur Akay, Uçankuş TV’nin canlı yayınlanan magazin programına telefonla bağlandı!

Sosyal medyada çok sayıda ünlü ismin ölüm haberini duyurduğu için, Felaket Tellalı lakabı ile ünlenen Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Uçankuş TV’de yayınlanan Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal’ın sunduğu, İki Kadın isimli programa telefonla canlı olarak bağlandı. Program sunucuları tarafından Felaket Tellalı olarak anons edilen Akay, yaptığı açıklama ile herkesi duygulandırdı.

8 GÜN ÖNCE VEFAT ETTİ!

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, bu sefer canlı yayında 300’den fazla filmde oynayan Yeşilçam’ın emektar oyuncularından Nusret Özkaya’nın, 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü hayatını kaybettiğini açıkladı. Usta oyuncunun 8 gün önce vefat ettiğini duyuran ünlü sanatçı Onur Akay, “Yeşilçam’ın “Camgöz” lakaplı emektar oyuncusu Nusret Özkaya’yı, 15 Temmuz’da kaybettik. 15 Temmuz 2017 Pazar günü, Çağlayan Yeni Camii’de kılınan ikindi namazını müteakip toprağa verildi.” dedi.

EYLÜL METİN REKLAM YAPMIYOR!

Banu Alkan’la Eylül Metin arasındaki davayı da Onur Akay’a soran sunucular, Akay’dan ilginç bir cevap aldı. Akay,” Bülent Ersoy’un ekranda bu konuları açması yanlış oldu. Banu Alkan’ın sessizliğini koruması ise çok doğru bir davranış oldu. Bu olay 4 ay önce yaşanmış ve Eylül eğer reklam yapmak isteseydi çok önce konuşurdu. Tabii ki Eylül’e bir cevap hakkı doğdu. Eylül Metin açıklama yapmakta haklı ve reklam yapmıyor.” dedi.

“BÜLENT ERSOY’UN BASTIĞI YERİ ÖPERİM”

Program sunucuları Onur Akay’a, Bülent Ersoy’la olan mahkemesini sorunca, “Ben Bülent Hanım’ı çok seviyorum ve bastığı yeri öperim. O fotoğraflar zaten bir televizyon kanalında çıktı ve daha kendisinin bile haberi yok. O bir Diva ve ekranda çıkan fotoğrafı sosyal medyada paylaşılabilir. Ben onu sevmeyen biri olsam, elimde sakallı fotoğrafı var onu da atardım.” dedi.
Programda birden Bülent Ersoy gibi konuşmaya başlayan Onur Akay, sunuculara ve izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.