Onur Akay, Gönül Akkor’un son halini paylaştı!

Onur Akay, Gönül Akkor’un son halini paylaştı!

Onur Akay, 15 senedir görüntülenemeyen 75 yaşındaki efsane sanatçı Gönül Akkor’un son halini paylaştı ve “artık her şeyi hatırlamıyor” dedi.

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, son albüm çalışmasını Sezen Aksu’nun ısrarı ile 1994 yılında yapan ve 23 senedir sanat camiasından uzak olan efsane assolist Gönül Akkor’un son halini, Instagram adresinden paylaştı. 2002 yılında geçirdiği beyin ameliyatından sonra ise bir daha görüntülenemeyen Türk sanat müziğinin ünlü ismi Gönül Akkor’un son fotoğrafı, sanatçının hayranlarına sürpriz oldu.
onur-akay---paylasim---gonul-akkor.png

“ARTIK HER ŞEYİ HATIRLAYAMIYOR”
 

Sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü sanatçı Onur Akay, “Sevenleri, onu hep ‘Gönüller Sultanı’ diye anıyordu ama son görüntüsü ile belki hatırlayamayacaklar. O da zaten artık her şeyi hatırlamıyor! On beş yıldır tansiyon ve şeker hastalığı nedeni ile rahatsız ve 2002 yılında ise beyin kanaması nedeni ile büyük bir ameliyat geçirmişti. Efsane sanatçı Gönül Akkor’un son halini, onu özleyen hayranlarının biraz olsun hasret gidermesi için paylaşıyorum.” ifadelerini kullandı.
 

“SEDA SAYAN AFİŞLERİ İLE UYUDU”
 

Onur Akay şöyle devam etti:

“Bir dönemi etkisi altına almıştı ve ünlü isimler onu dinlemek için gazinolara akın ederdi. Mesela Seda Sayan’ın onun afişleri ile uyuduğunu bilirim. Şimdilerde daha çok Şile’de yaşayan Akkor, zaman zaman İstanbul’a da geliyor. Bu arada gerçek doğum tarihi 1 Şubat 1942. Kendisine sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.” notunu düştü.


Sesi, Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın dikkatini çekince sahne hayatına başlayan Gönül Akkor, kısa sürede assolist olarak memleketin en popüler ismi olmuştu ve plaklara okuduğu şarkılarla ise, müzik piyasasının bir dönemini alt üst etmişti. Hâlâ büyük bir hayran kitlesine sahip olan sanatçının şarkıları, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.