Onur Akay, Vatan Şaşmaz'la ilgili flaş iddiayı anlattı

Onur Akay, Vatan Şaşmaz'la ilgili flaş iddiayı anlattı

Ünlü şarkıcı Onur Akay, Ahu Tuğba ve Vatan Şaşmaz hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Uçankuş TV haber spikeri, Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker’in yeğeni Dora Ercan’la da aşk yaşadı iddialarını Onur Akay’a sordu.
 

“VATAN ŞAŞAMAZ’LA FİLİZ AKER’İN AŞKI 3 YIL SÜRDÜ”
 

Dora Ercan’la arkadaşlığı olduğunu söyleyen ünlü sanatçı Onur Akay, “Dora’nın böyle bir ilişkisi olmadı. Dora, teyzesi Filiz Aker’in saplantı derecesinde aşık olduğu kişi Vatan Şaşmaz’la aşk yaşamış olsa, Filiz Aker yeğeni Dora ile görüşür mü sizce? Mümkün değil. Dora’nın Vatan’la arasında aşk olduğu için Dora, Vatan’ı aklamaya çalışmış gibi sözler söylemişler. En doğruları Dora söyledi. Bu bir aşk cinayetidir ama 3 yıl sürdüğünü bildiğim aşkta para konuları da olmuştur. Aile yoksa niye böyle konuşsun ateş olmayan yerden duman çıkmaz.” dedi.
 

“AHU TUĞBA VATAN ŞAŞAMAZ’IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ DUYMAMIŞ”
 

Vatan Şaşmaz’ın telefonundan Ahu Tuğba’nın ismi ve fotoğrafı çıktı şeklinde çıkan haberlerden sonra Tuğba, konu hakkında yakın dostu ses sanatçısı Onur Akay’a telefonda açıklama yaptı. Akay ise canlı yayında Ahu Tuğba’nın açıklamalarını aktardı.


İşte o açıklama:


“Ahu abla Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker tarafından vurulduğunu dün benim telefonumla duydu. Kendisi şu an Akdeniz açıklarında bir yatta ve olaydan önce açıldığı için duymamış. Filiz Aker’i en son yaklaşık 10 sene önce görmüş. Yıllar önce ise Filiz Aker’in şarkıcı ablası Eda Eren’e ev aldırmış. Filiz Aker’le samimiyeti olmadığını, hiç telefonla konuşmadığını, davetlerde gecelerde gördüğünü söyledi. Vatan Şaşmaz’ı ise hayatımda sadece bir kere yakından görmüş ve hiç telefonla konuşmamış. Ben 2000 yılından bu yana tanıyorum Ahu ablayı ve 20 senedir telefonu aynı. Vatan Şaşmaz’da ünlü isimlerin telefonu olması çok doğal.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.