Onur Akay, yeni bir televizyon programına başlıyor

Onur Akay, yeni bir televizyon programına başlıyor

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Ege Türk TV’de yapımcı ve sunucu Nursel Eroğlu ile birlikte, “Dünden Bugüne Nağmeler” isimli yeni bir televizyon programına başlıyor.

Sosyal medya adreslerinden duyurduğu üzücü haberler nedeni ile, magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ olarak ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, Ege Türk TV’de yapımcı ve sunucu Nursel Eroğlu ile, “Dünden Bugüne Nağmeler” isimli yeni bir televizyon programına başlıyor.

İLK KONUKLARI ZEKAİ TUNCA OLDU!

Onur Akay ve Nursel Eroğlu’nun ilk konuğu Türk sanat müziğinin ünlü ismi Zekai Tunca oldu. 48 dakika söyleşi tarzında geçen programın formatını sosyal medya adresinden duyuran Akay, “Söyleşi masamızda neler mi olacak? Dünden bugüne en iyi yorumcuların ve dünden bugüne en iyi nağmelere, şiirlere imza atmış isimlerin bilmediğiniz ve duymadığınız yönlerini, zaman tüneli yolculuğunda müzik sohbeti ile harmanlayarak konuşacağız. Bugün, yarım asrı geçen sanat yaşamında müziğimize büyük katkılar sağlayan usta sanatçı Zekai Tunca ile, çok keyifli bir çekim yaptık. Müzikseverleri Türk müziğinin değerli sanatçıları ile buluşturacak yeni programımız Dünden Bugüne Nağmeler, 3 Aralık 2017 Pazar günü, saat 20:00'da Ege Türk TV'de başlıyor.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.