Onur Akay’dan Demet Akalın’la ilgili bomba iddia

Onur Akay’dan Demet Akalın’la ilgili bomba iddia

Ünlü sanatçı Onur Akay, Dünya Güzellerim isimli programa yeni sezonda Demet Akalın’ın katılacağını iddia ederek, Hande Yener ve Yılmaz Morgül’e müjde yazarak Instagram adresinden duyurdu.

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'u bir araya getiren ve Show TV’de yayınlanan Dünya Güzellerim isimli program hakkında, Onur Akay tarafından ortaya atılan bu iddia çok konuşulacak. Yeni sezonda ünlü popçu Demet Akalın’ın katılacağını iddia eden yazar ve sanatçı Onur Akay, geçtiğimiz günlerde ise Dünya Güzellerim isimli programın yeni sezonda devam edeceğini ama Banu Alkan’ın artık programda olmayacağını iddia etmişti.
TEKLİF ÇOK CAZİP!
Instagram hesabından Yılmaz Morgül ve Hande Yener’e müjde olarak duyuran Onur Akay, “Yapımcı firma Demet Akalın'a çok cazip bir teklif götürdü. Yeni sezonda, Dünya Güzellerim’de Banu Alkan’ın yerine Demet’i izleyeceğiz.” notunu düştü.
DİVA İLE DÜNYAYI GEZECEK…
Onur Akay, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Magazin programına, geçtiğimiz günlerde telefonla bağlanarak Demet Akalın hakkında konuşan Yılmaz Morgül’e ve konuşmadan hemen sonra tweet atarak Morgül’ü tebrik eden Hande Yener’e de söyle bir gönderme yaptı:
“Geçtiğimiz günlerde benimde telefonla bağlandığım Beyaz Magazin’e, bu sefer Yılmaz Morgül bağlanmış. Programın sunucusu yazar Ali Eyüboğlu Yılmaz Morgül’e, “Demet Akalın’ın sesini ve sahnesini nasıl buluyorsun?” diye bir soru sormuş. Morgül, “Ses ve sahne olarak maalesef.” demiş. Bu arada Hande Yener hemen bir tweet atmış ve Morgül’ü tebrik etmiş. Morgül kendi programında Demet Akalın’a, “Seninle gurur duyuyorum, pop müzikte Ajda Pekkan’dan sonra sen fırtınalar estirdin.” demişti! Ama bu sözlerini unutmuş. Bende şimdi Morgül ve Yener’e bir müjde vermek istedim. Sizin beğenmediğiniz Demet, daha önce Diva ile beraber jüri üyeliği yapmıştı, bu sene ise Diva ile dünyayı gezecek. “

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.