Onur Emrah Yıldız Çiğli Belediye Başkanı oldu

Onur Emrah Yıldız Çiğli Belediye Başkanı oldu

Çiğli ilçesinde yapılan belediye başkanı seçimlerinde Onur Emrah Yıldız, büyük bir zafer elde ederek ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.

MEDYA EGE - Onur Emrah Yıldız, seçim kampanyası boyunca ilçenin ihtiyaçlarına ve sorunlarına odaklanarak halkın güvenini kazandı. Seçim zaferinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, Çiğli ilçesinin gelişimine katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını ve halkın desteğiyle ilçeyi daha yaşanabilir bir yer haline getireceklerini belirtti.

Çiğli ilçesi sakinleri, Onur Emrah Yıldız'ın belediye başkanı seçilmesiyle birlikte ilçenin daha da güzelleşeceğine ve gelişeceğine inanıyor. Yıldız, seçim vaatlerini yerine getirerek ilçenin altyapısını güçlendirecek, sosyal ve kültürel etkinliklere destek verecek ve halkın yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçireceğini sözlerine ekledi.

İlçe sakinleri, Yıldız'ın liderliğinde ilçenin daha da ileriye gideceğine inanıyor ve yeni belediye başkanından yana büyük umutlar taşıyor.

ONUR EMRAH YILDIZ KİMDİR?

Onur Emrah Yıldız, 1986 yılında İzmir’in Çiğli ilçesinde doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2009 yılından itibaren 3 yıl boyunca aile şirketinde çalışan Yıldız daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nde çalışmaya başladı. 2019 yılında Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Onur Emrah Yıldız evli ve 2 çocuk babasıdır.

NOT: Son sonuçlar güncellenecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.