ONUR SİVASLI’DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

ONUR SİVASLI’DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 99’uncu Yıl dönümünü yayımladığı yazılı basın açıklaması ile kutladı.

30 Ağustos Zaferi’nin yıl dönümü vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet, rahmet ve şükranla anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” diyen İl Başkanı Onur Sivaslı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

.jpg

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919 yılında Samsun'da aziz milletimiz ile başlattığı istiklal mücadelesinin, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zafere taşınmasının 99. Yılının gururunu yaşıyoruz. Malazgirt Zaferi'yle birlikte ebedi Türk yurdu yaptığımız ve şehit kanları ile yıkadığımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni dün olduğu gibi bugün de içeriden ya da dışarıdan hiçbir güç yıkamayacaktır. Büyük Türk Milletine pranga takmak isteyenlere cevap değil tokat olan Zafer Bayramımız hepimize kutlu olsun. Bu zaferi o günün imkânsızlıkları içinde kazanan ecdadımızla ne kadar gurur duysak azdır. Bu zafer, Türk Milletinin imandan saydığı vatan sevgisini her şeyin üzerinde tuttuğunu açıkça ortaya koymuştur. Bu kutlu günde insanca yaşamanın ancak bağımsız ve egemen bir devlet olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini vermiş ve bu uğurda her türlü özveriye katlanmaya daima hazır olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu düşüncelerle M.K. Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şanlı tarihimizin bütün kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.