Operasyona çıkan helikopter düştü!

Operasyona çıkan helikopter düştü!

Meksika'da uyuşturucu çetesi lideri Rafael Caro Quintero'nun yakalanması için yapılan operasyona katılan donanmaya ait bir helikopterin düştü. Kaza sonucunda 14 kişi yaşamını yitirdi.

Meksika'da uyuşturucu çetesi lideri Rafael Caro Quintero'nun yakalanması için gerçekleştirilen operasyona katılan donanmaya ait bir helikopter düşmesi sonucunda 14 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazanın nedeninin araştırıldığı bildirilirken olayın uyuşturucu baronu Quintero'nun yakalanmasıyla ilgili olduğuna dair iz bulunmadığı belirtildi.

3477935-810x458.jpg

QUINTERO YAKALANDI

Meksika Donanması, ABD'nin en çok arananlar listesinde yer alan Meksikalı uyuşturucu baronu Rafael Caro Quintero'nın ülkenin batısındaki Sinaloa eyaletinde tutuklandığını açıkladı. Donanma, 69 yaşında olduğuna inanılan Quintero'nun saklandığı çalılıklarda, Max adlı özel eğitimli bir köpek tarafından bulunduğunu açıkladı. ABD ise Quintero'nun derhal sınırdışı edilmesi için çalışacaklarını belirtti.

Amerikan Adalet Bakanı Merrick Garlan da "Amerikan güvenlik güçlerini kaçıran, işkenceden geçiren ve katleden kimsenin saklanacak bir yeri yok. Rafael Caro Quintero'nun yakalanması nedeniye Meksika makamlarına minnetarız" dedi.

374059-814x458.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.