Operasyonlar sonrası Karayılan, Türkiye'yi tehdit etti!

Operasyonlar sonrası Karayılan, Türkiye'yi tehdit etti!

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın tutuklamaları sonrası köşeye sıkışan terörist Murat Karayılan yine alçakça tehditler savurdu.

PKK elebaşısı Murat Karayılan, OHAL'in Türkiye'deki Kürt hareketine karşı operasyon düzenlenmesi için uzatıldığını iddia etti. HDP'li vekillerin tutuklanmasından rahatsız olan teröristbaşı Karayılan, Türkiye'yi alçakça tehdit etti.

Murat Karayılan'ın görüntülü mesajı yayınlandı. Bir grup teröristle birlikte şov yapan Karayılan, Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 12 HDP'li vekil için çıkarılan gözaltı kararı ve ardından gerçekleşen tutuklamalardan rahatsız oldu.

KARAYILAN'IN OHAL DERDİ

15 Temmuz sonrası örgüte yönelik operasyonlardan rahatsız olan Karayılan, hükümetin bu kararı Kürtler'e yönelik tasfiye hareketi olarak nitelendirdi. AK Parti'nin Türkiye'de muhalefeti tasfiye etmeye çalıştığını da iddia etti.

İşte Karayılan'ın Türkiye'ye yönelik o küstah açıklamaları;

"Herkes artık görmeli, AK Parti’nin niyeti kötüdür. Açık bir düşmanlık yapıyorlar. Şu an amaçları budur, bir sessizlik ortamı yaratarak kuzeydeki kurumlarımızı yenilgiye uğratarak başarı elde etmek istiyor."

KARAYILAN'I RAHATSIZ EDEN KOPUŞ

Açıklamalarında son dönemde teröre karşı bölge halkının gösterdiği tepkiden duyduğu rahatsızlığı bu kez açıkça dile getiren Karayalçın, bölgedeki çatışmayı daha da derinleştirme tehdidinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.