Oppo Enco Free AirPods'a rakip oluyor!

Oppo Enco Free AirPods'a rakip oluyor!

Oppo, Çin’ de düzenlediği etkinlikte Oppo Enco Free kablosuz kulaklık tanıtıldı.

Oppo kablosuz kulaklık pazarı için geliştirdiği yeni oyuncusunu tanıttı. Oppo kanatları altındaki Realme, geçtiğimiz günlerde AirPods tasarımını andıran yeni kablosuz kulaklığı Realme Buds Air’ı piyasaya sürmüştü. Şimdi ise sıra Oppo Enco Free kablosuz kulaklık modeline geldi.

4.6 gram ağırlığındaki kulaklığın, iki farklı kulaklık ucu seçeneği mevcut. Kulaklıkları olduğu gibi kullanmak ya da silikon uçları tercih etmek mümkün.

Oppo’nun yaptığı açıklamaya göre, Enco Free stüdyo kalitesinde dinleme deneyimi sunabiliyor. Yapay zeka destekli gürültü engelleyiciye sahip kulaklıkta sesi daha net iletmek için microphone beamforming teknolojisi kullanılıyor.

Kulaklıkların üzerinde dokunma hareketlerini algılayan sensörler bulunuyor. Ayrıca kaydırmalı dokunmatik kontrolleri de destekliyor. Yani, sesi ayarlamak için sol kulaklığın üzerinde parmak kaydırmak yeterli.

Kulaklıkların şarj kutusuyla birlikte 25 saate kadar müzik çalma iddiası bulunuyor. Kulakiçi kulaklıklar 31 mAh‘lik bataryaya sahip. Bu batarya onlara 5 saate kadar pil ömrü veriyor.

Kutuda ise 410 mAh‘lik batarya kullanılıyor. Kulaklıkların ve kutunun tamamen şarj olması yaklaşık 70 dakika sürüyor. Bu arada kablosuz şarj desteği de ne yazık ki bulunmuyor.

Oppo Enco Free fiyatı da bu etlinlikte belli oldu. Kulaklıklar yaklaşık 100 dolarlık fiyat etiketine sahip. 31 Aralık’ta satışa sunulacak olan kulaklıkların beyaz, siyah ve pembe renk seçenekleri bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.