Oppo Find X2 Lite özellikleri sızdırıldı!

Oppo Find X2 Lite özellikleri sızdırıldı!

Oppo, rakiplerine karşı iddialı bir modeli piyasaya sunmaya hazırlanıyor. 

Ülkemizde de modelleri rağbet göremeye başlayan Oppo, dünya genelinde satışlarına ve yeni model geliştirmelerine devam ediyor. Teknolojiyi takip eden firma, yeni modelinde 5G desteği bulunduracak.

Oppo, Find 2 modelinden sonra Oppo Find X2 Lite modeli için çalışmalara başladı. Ortaya çıkan özelliklere bakıldığında yeni modelin, daha önceden tanıtılan Oppo Reno3 Youth sürümüyle benzerlik taşıdığı görülüyor. Yeni model 6.4 inç boyutunda, 1080 x 2400 piksel AMOLED ekrana sahip olacak. Çentikli tasarıma sahip olan ekranda parmak izi okuyucu da yer alacak. Telefon işlemci olarak Snapdragon 765G kullanacak. 7 nm fabrikasyon süreciyle üretilen bu işlemci 5G bağlantıyı destekliyor. 2.4 GHz çalışma hızına sahip olan işlemcide Adreno 420 GPU yer alıyor.  X52 modem sayesinde 5G bağlanabilen cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip. Depolama alanını yükseltme imkanı ise bulunmuyor.

Kameralara bakıldığında ise bizi dörtlü sistem karşılıyor. Ana kamera 48 Megapiksel, f/1.7 diyafram genişliği değerlerine sahip. Daha sonra da 8 Megapiksel f/2.2 diyafram genişliğine sahip ultra geniş açılı kamera bulunuyor. Daha sonra da 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel telefoto kamera telefonda bulunuyor. 30 W hızlı şarj desteğine sahip olan batarya ise 4.025 mAh değerine sahip. Kablosuz şarj desteği bulunmayan telefon, kullanıcılarla Android 10 tabanlı Color OS 7.0 ile buluşacak. USB Type-C girişiyle birlikte 3.5 mm jak girişi de konumlandırılmış durumda. Oppo Find X2 Lite fiyatı ise Avrupa’da 500 euro olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.