OPPO Reno2 ve Reno2 Z'den Bokeh Efekti!

OPPO Reno2 ve Reno2 Z'den Bokeh Efekti!

Dünyanın ilk bokeh efekti özellikli pop-up kamerasına sahip OPPO Reno2 ve Reno2 Z ile evlerde kaldığımız bugünlerde harika selfieler çekebilir ve Instagram üzerinden #EvYapımıSelfie hashtag'iyle paylaşabilirsiniz.

 Koronavirüs sebebiyle evlerde kaldığımız bugünlerde, fotoğraf ve video çekmek günlük yaşamın vazgeçilmez alışkanlıklarından biri haline geldi. Çekilen görsel içeriklere eklenen özel efektler de kullanıcılara ayrı bir keyif veriyor. Hem yenilikçi kamera özellikleri hem de telefonla birlikte gelen özel efekt teknolojileriyle dünya akıllı telefon pazarına liderlik yapan OPPO'nun Reno2 ve Reno2 Z modellerinde yer alan, dünyanın ilk bokeh efekti özellikli, 16 MP çözünürlüğe sahip pop-up kamerası, video ve fotoğraf çekimlerine profesyonel bir dokunuş katıyor.

Fotoğrafta, çekilen objenin net bir şekilde görülürken, arkada kalan kısmın buğulandığı bokeh efekti kullanıcıların paylaşmak istedikleri anları veya fotoğrafını çekmek istedikleri objeleri muhteşem bir etki ile ön plana çıkarıyor. Kaliteli görüntüleri ile hayranlık uyandıran bokeh efektli video ve fotoğraflar, kullanıcıların sosyal medya paylaşımlarına dikkat çekici bir değer katıyor.

OPPO'nun Instagram hesabında başlattığı #EvYapımıSelfie akımında kullanıcılar, evlerde çektikleri fotoğrafları ve videoları #EvYapımıSelfie hashtag'iyle paylaşıyor. Reno2 ve Reno2 Z'nin bokeh efekti özellikli pop-up kamerası ile sizin net bir şekilde göründüğünüz, arkada kalan kısmın ise buğulandığı selfieler çekebilir ve #EvYapımıSelfie hashtag'iyle paylaşabilirsiniz.

48 MP'lik dört kamerayla donatılan OPPO Reno2 serisi, Ultra Gece, Ultra Geniş Açı, Ultra Video Sabitleyici, Ultra Makro ve Güncelleme Portre modlarıyla kullanıcıların fotoğraflarına sanatsal bir boyut katıyor.Reno2 serisi, ayrıca üstün performans sağlayan donanım ve yazılımıyla da ön plana çıkıyor. Reno2 serisi akıllı telefonlarda, 6.5 inç AMOLED ekranın yanı sıra; 8GB bellek ve 256 GB'a kadar dahili depolama yer alıyor.

TUV Rheinland tarafından test edilerek; ekran, pil ömrü, performans ve sinyal gücü açısından beş yıldızlı oyun performansı sertifikası alan Reno2 serisinde ayrıca, VOOC Hızlı Şarj 3.0 teknolojisiyle desteklenen 4.000 mAh (Typ) batarya ve güçlü bir işlemci bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.