Oppo’dan 5G özellikli yeni telefon!

Oppo’dan 5G özellikli yeni telefon!

Oppo çıkarttığı telefonlarla hem orta segmente hem de üst segmente seslenen Oppo’nun yeni 5G özellikli telefonu TENAA’da ortaya çıktı.

Oppo’nun neredeyse her kullanıcıya seslenen telefonları bulunuyor. Hal böyle olunca şirketin yeni telefonları da merakla bekleniyor. Oppo’nun TENAA tarafından aldığı sertifika ile PECM10/PECT10 model numalarına sahip telefonu ortaya çıktı. Bu telefon 5G bağlantısına sahip ve Çin merkezli şirketin en uygun fiyatlı telefonu olacağı söylendiği için gerçekten de önemli.

Telefonun bilinen özellikleri arasında ise 162 x 75 x 7,9 mm boyutlarında ve 175 gram ağırlığında olması var. Telefon ön kısımda bir ekran deliği ve 6,5 inç LCD ekranı ile gelecek. Bunun yanında 1080 x 2400 Full HD çözünürlüğe sahip olacak. Arka tarafta üçlü bir kamera kurulumuna yer verildiği görülüyor. Telefonun mavi ve kırmızı tonlarını birleştiren arka kapak tasarımı bulunuyor. Başka renklerinin olup olmadığı şu an için belirsizliğini koruyor.

Oppo’nun yeni 5G özellikli telefonunda 3.954 mAh kapasiteli bir nominal batarya bulunacak. Hızlı şarj teknolojisinin ise bulunmadığı aktarılıyor. Telefonun 2.0 GHz hızında işleme yapabilen sekiz çekirdekli bir işlemci tarafından desteklendiği belirtiliyor. Telefonun Çin’de 4 GB/ 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleriyle geleceği tahmin ediliyor buna bir de 128 GB’lık dahili depolama eklenecek.

Telefonların kamera kurumları ise şu şekilde olacak: Ön kamera 8 Megapiksel, arka taraftaki ana kamera 16 Megapiksel, ve iki adet 2 Megapiksellik kamera lensi bulunuyor. Telefonun bir de yan tarafta konumlandırılmış parmak izi sensörü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.