OPTİMUM’DA NEFES KESEN SİHİRBAZLIK GÖSTERİSİ

OPTİMUM’DA NEFES KESEN SİHİRBAZLIK GÖSTERİSİ

İzmir Optimum Outlet, 18 Aralık’ta Sihirli Adam Enver Ertaş’ı ağırlayacak. İzmirlilere görkemli bir sihirbazlık gösterisi sunacak olan Enver Ertaş, Optimum ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşatacak.

İzmir Optimum Outlet ziyaretçilerini görkemli etkinlikler ile buluşturmaya devam ediyor. Birbirinden eğlenceli ve ilgi çekici illüzyon gösterileriyle hayal sınırlarını zorlayan sihirli adam Enver Ertaş, 18 Aralık Pazar günü saat 16:00’da İzmir Optimum Outlet’te unutulmaz bir gösteriye imza atacak.

Sihirli Adam Optimum’da 
Yetenek Sizsiniz’in unutulmaz yarışmacılarından Enver Ertaş, büyüleyici şovuyla nefesleri kesecek. Yeni yıla özel kostümleri ve koreografileri ile İzmirlilerle Optimum’da buluşacak olan Sihirli Adam, 7’den 77’ye herkese unutulmaz bir gün yaşatacak. Ücretsiz olarak izlenebilecek olan etkinlikte Enver Ertaş heyecan ve adrenalini ziyaretçilerle buluşturacak. Fizik kurallarını alt üst eden ve tüm şovları hayranlıkla izlenen Enver Ertaş, birbirinden ilginç, eğlenceli ve ilgi çekici gösterisini Optimum ziyaretçileri için gerçekleştirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.