OPTİMUM’DA TATLI AŞK

OPTİMUM’DA TATLI AŞK

Sevgililer Günü hediyesini elleriyle hazırlamak isteyen aşıklar 11 Şubat’ta İzmir Optimum’da buluşuyor.

 

Sevgililer Günü hediyesini elleriyle hazırlamak isteyen aşıklar 11 Şubat’ta İzmir Optimum’da buluşuyor. Sevgililer Günü için özel olarak düzenlenen ‘Çikolata Yapım Atölyesi’nde, sevgililer hem birlikte vakit geçiriyor hem de sevgilerini tazeliyor.

Optimum’da, Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek Sevgililer Günü’ne Özel Çikolata Atölyesi’ne çiftler beraber katılacak. Sevgilerini katacakları özel çikolatalar yapacak olan aşıklar, daha sonra bu aşk tadındaki özel çikolatalarını birbirlerine hediye edecek.

11 Şubat Cumartesi günü Optimum ev sahipliğinde, Fame Chocolate işbirliği ile saat 15:00’da gerçekleşecek ilk etkinlikte alanında uzman pasta şefleri Bayram Umut ve Ramazan Karakaya müthiş bir çikolatalı aşk pastası yapacak, aynı zamanda “Kalbe giden yol mideden geçer” söyleminin bir kez daha altını çizerek aşk ve lezzetler üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

Saat 16:00’da ise etkinliğin ikinci bölümünde çiftler kolları sıvayacak.  Çikolata Yapım Atölyesi’ne katılacak 14 çift uygulamalı çikolata yapımı atölyesinde çikolata eritme, saklama ve şekil verme işlemlerini kullanarak aşk temalı çikolatalar yapacak. En güzel çikolatayı yapan çift aynı zamanda aşk pastasının da sahibi olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.