OPTİMUM’DA YENİ YIL COŞKUSU BAŞLIYOR

OPTİMUM’DA YENİ YIL COŞKUSU BAŞLIYOR

Sosyal ve kültürel etkinliklerin İzmir’deki adresi Optimum Alışveriş Merkezi, yeni yıl hazırlıklarına devam ediyor

Yılbaşı öncesinde 7’den 77’ye ziyaretçilerinin mutluluğunu hedefleyen İzmir Optimum’u yeni yıl heyecanı sardı. Optimum AVM, flashmob gösterileri birbirinden eğlenceli atölyelerle ziyaretçilerini bekliyor. Yeni yılı ışıl ışıl karşılamak için hazırlanan Optimum, yılbaşına özel yılbaşı ağaçları ve etrafa ışık saçan yılbaşı süslemeleri ile yeni yılda ziyaretçileri büyüleyecek.


Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran İzmir Optimum Alışveriş Merkezi, yine heyecanı zirvede tutuyor. Süslemeleri, aktiviteleri ve kampanyaları ile yılbaşına hazır olan Optimum, ziyaretçilerine sunduğu avantajlar ile alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Sınırsız hediye seçenekleri sunan mağazalarıyla sıra dışı bir alışveriş keyfini yılbaşında şölene dönüştüren Optimum’un içinde ise ışıklı yılbaşı ağaçları ve renkli yılbaşı topları, ziyaretçilerin yılbaşı alışverişlerini daha da keyifli hale getiriyor. Büyük bir titizlikle her ayrıntısı özenle düşünülen yılbaşı süslemeleri Optimum’da yeni yıl coşkusu yaşatıyor.


Optimum’da yeni yıl coşkusu, birbirinden eğlenceli etkinliklerle devam ediyor. Yeni yıl coşkusunu renkli atölyelerine taşıyan Optimum, Aralık ayı boyunca yeni yıl ruhunu yaşatacak renkli gösteriler düzenliyor.


Her Cuma müzik dinletisi ile yılbaşı alışverişini keyife dönüştürecek olan Optimum , 9- 10 Aralık’ta saat 14:00, 15:30 ve 17:00 saatlerinde çocuklar için  gerçekleştirilecek Origami atölye katılımcıları sevdikleri için ışıl ışıl yeni yıl hediyeleri hazırlayacak. Yine yılbaşı gecesine kadar Noel Baba ile fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler bu özel anları ölümsüzleştirecek.  16- 23-30 Aralık tarihlerinde ise yine çocuklar için Balon Katlama Atölyesi’nde eğlenceli saatler yaşayacak. 17 Aralık’ta ise Flashmob dans grubu Optimum’a yılbaşı eğlencesini zirveye taşıyacak.  23-24-30-31 Aralık tarihlerinde ise saat 13 :00 ile 18:00 saatleri arasında yine minik ziyaretçiler için Yüz Boyama ve Hediye Dağıtımı etkinliği gerçekleştirelecek. 
 

NOEL BABA BANDOSU
 

23 ve 30 Aralık tarihlerinde ise Noel Baba Bandosu  ile alışveriş keyfi eğlenceye dönüşecek. Saat 15:30, 16:30 ve 17:30’da gerçekleşecek etkinliklerde Noel Baba Bandosu  muhteşem bir müzik şöleni sunacak. 24 Aralık Pazar günü ise hem yeni yıl korteji hem de Noel Anne ve Noel Babalı Flash Mob gösterisi  Optimum’da yılbaşı karnavalı yaşatacak..
Optimum’da 7’den 77’ye herkes için unutulmaz bir yılbaşı etkinlik programı birbirinden özel sürprizlerle ziyaretçileri bekliyor.
9 – 10 ARALIK CUMARTESİ, PAZAR
Origami Atölyesi
Noel Baba ile Fotoğraf Çekimi

15 ARALIK CUMA  
Müzik Dinletisi 
16 ARALIK CUMARTESİ
Balon Katlama Atölyesi
Noel Baba İle Fotoğraf Çekimi
17 Aralık PAZAR
Noel Baba ile Fotoğraf Çekimi
Flashmob Dans Gösterisi

22 ARALIK CUMA
Müzik Dinletisi  

23 ARALIK CUMARTESİ   
Çocuklar için Yüz Boyama 
Balon Katlama Atölyesi
Noel Baba ile Fotoğraf Çekimi 

Noel Baba Bandosu 
24 ARALIK PAZAR
Noel Baba ile Fotoğraf Çekimi
Clown Art Karnaval - Yeni Yıl Korteji
Noel Anne ve Noel Baba Flashmob gösterisi 
25 – 26 – 27 – 28 Aralık Pazartesi/Salı/Çarşamba/Perşembe 
Noel Baba ile Fotoğraf Çekimi
29 ARALIK CUMA 
18.30 – Müzik Dinletisi 
30 ARALIK CUMARTESİ 
Çocuklar için Yüz Boyama  
Noel Baba ile Fotoğraf Çekimi 
Balon Katlama Atölyesi

Noel Baba Bandosu 
31 ARALIK PAZAR 
Çocuklar için Yüz Boyama ve Hediye Dağıtımı 
Noel Baba ile Fotoğraf Çekimi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.