Oran duyurdu: Cumhuriyet Meydanından denize girilebilecek

Oran duyurdu: Cumhuriyet Meydanından denize girilebilecek

Yıllardır atıl durumda bulunan Cumhuriyet Meydanı’nını yenileyerek dünya standartlarına uygun hale getiren Oran “Güneşlenme Teraslarından vatandaşlarımız artık Cumhuriyet Meydanı’ndan denize girebilecek” dedi.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran Çeşme’nin kalbinde yıllarca kaçak yapılar tarafından işgal edilen sahilde gerçekleştirdiği meydan düzenlemesinin son etabıyla yenilik getirdi. Oran, meydan çalışmalarını tamamlayarak, Güneşlenme Terasları ile Cumhuriyet Meydanını denizle buluşturdu.

guneslenme-teraslari9.jpg

Toplam 1500 metrekare alanda, içerisinde 8 tane Anıt Zeytin Ağacı olan Güneşlenme Teraslarına ahşap koltuklar yerleştirilerek, kompozit deck kaplama yapılan alanda çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapıldı. Güneşlenme Terasları ile Cumhuriyet Meydanından artık denize girilebilecek.

guneslenme-teraslari5.jpg

ÇOK YAKIŞTI

Oran, konuya ilişkin olarak “Her şey söz verdiğimiz gibi… Cumhuriyet Meydanı’ndan vatandaşlarımız artık denize girebilecek. Teras Kafe’de 3 liraya çay, 6 liraya kahve içebilecek. Güneşlenme Teraslarımız Çeşme'mize çok yakıştı, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

guneslenme-teraslari2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.