Ören'de tehlikeli çocuk parkı!

Ören'de tehlikeli çocuk parkı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Ören Köyünde bulunan belediyenin eski binasının önündeki park ebeveynlere korku saldı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Ören köyündeki belediyenin eski binasının önünde bulunan çocukların oynadığı çocuk parkında ki elektrik direğinin üzerindeki panonu açıklığı ve parkın korumasız ve bakımsız olması vatandaşlardan tepki çekiyor.

whatsapp-image-2018-05-19-at-11.36.36.jpeg
Çocukların rahatça ulaşabileceği şekilde elektrik direğinin üzerinde açık bulunan pano tehlike saçıyor. Etrafı ne kadar çiçeklerle bezeli olsada parkın oyuncaklarının bakımsızlığı ve kötülüğü de elektrik panosu kadar sağlıksız. Okullar kapandıktan ve havalar ısındıktan sonra daha çok kullanılmaya başlanılan parkların bu kadar sorumsuzca kontrol edilmemesi, ilgilenilmemesi çevre sakinleri ve ebeveynleri korkutuyor.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'ya seslenen vatandaşlar, "Başkanımız bu kötü parkı yenilesin elektrik direğini kaldırsın, çocuklarımızın böyle bir parkta oynamasını istemiyoruz. Başlarına birşey geleceğinden korkuyoruz" dedi.

whatsapp-image-2018-05-19-at-11.36.37.jpegwhatsapp-image-2018-05-19-at-11.38.12.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.