Organ Bağışına Altınordu'dan destek!

Organ Bağışına Altınordu'dan destek!

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği Organ Bağışı kampanyasına destek veren Altınordu Futbol Kulübü, Nefroloji kliniğinde tedavi gören ve diyaliz tedavisi alan çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) eğitim gören bir grup sporcu, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarete Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) İdari Direktörü Hande Özel, Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler, İzmir İl Sağlık Müdürü Öğr. Gör. Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Bozdemir, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Özgür Sönmez, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Behzat Özkan ve hastane yöneticileri katıldı.

Genç Sporculardan Çeşitli Hediyeler

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14 Takımı sporcuları, tedavi alan hastalara formanın yanı sıra çeşitli hediyeler takdim etti.

88.jpg

İzmir’in 78 bin 600 bağış sayısıyla “2013-2021 Yıllarında En Çok Organ Bağışı Alan İl İzmir” unvanını aldığını belirten İl Sağlık Müdürü Öğr. Gör. Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, “Türkiye geneli 2013 yılından beri hayatta iken organ bağışı yapan kişi sayısı olarak İzmir ili ilk sıradadır. Bununla beraber Covid-19 pandemisi nedeniyle geçen yıllara oranla organ bağış sayımız düşüş eğiliminde olmasına rağmen İzmir ilimiz başarısını halen devam ettirmektedir. Organ nakli organizasyonlarımız Covıd-19 önlemleri göz önünde bulundurularak yapılmaktadır” dedi.

İl Müdürü Öztop, duyarlılık oluşmasına katkıda bulunan Altınordu Futbol Kulübü yöneticilerine de teşekkür etti.

99.jpg

Hande Özel: Güzel Bir Etkinlik Oldu

Altınordu Futbol Akademisi İdari Direktörü Hande Özel de “Akademi öğrencilerimiz yalnız sporcu olarak yetiştirmiyoruz, aynı zamanda ‘İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu’ vizyonuyla yetiştirmeyi ilke ediniyoruz. Sporcularımıza da bu konuda eğitimler veriyoruz. Farkındalık çalışmaları içerisinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz.’’ dedi.

100.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.