ORGANİK REÇELİN KRALİÇESİ

ORGANİK REÇELİN KRALİÇESİ

Urla’nın Gülbahçe Köyü’nde yaşayan Pınar Yaka’nın, kendi yetiştirdiği meyve ve sebzelerden yaptığı reçeller restoran ve otellerin yanı sıra organik ürün arayışındaki tüketicilerin de ilgi odağı oldu.

Gülbahçe Karapınar mevkiinde bulunan bahçesinde yetiştirdiği meyve ve sebzelerin neredeyse tamamını değerlendiren Pınar Yaka, hiçbir katkı maddesi kullanmadan yaklaşık 50 çeşit reçel üretiyor. Yaka’ın ceviz, bergamot, enginar, iğde, süt, antepfıstığı, gelin çiçeği ve acı biberden ürettiği reçeller ise yoğun ilgi görüyor. Yaka’nın birçok meyvenin karışımıyla yaptığı ve Atom adını verdiği reçeli de en çok talep gören reçeller arasında bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.