“Örgütümüzle beraber, var gücümüzle çalışacağız”

“Örgütümüzle beraber, var gücümüzle çalışacağız”

CHP Bergama İlçe Başkanı Ayşe Şimşek, 10 Aralık’ta yapılacak CHP Bergama İlçe Kongresi öncesi açıklamalarda bulundu.

Şimşek, tekrar ilçe başkanlığı için; güce, tecrübeye ve birikime sahip olduğunu belirterek, “Örgütümüzle beraber, var gücümüzle çalışacağız” dedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor.  10 Aralık’ta yapılacak olan CHP Bergama İlçe Kongresi’nde tam anlamıyla aday bolluğu yaşanıyor. CHP İlçe Başkanı Ayşe Şimşek, Mehmet Ecevit Canbaz ve Akın Yasa arasında, kıyasıya bir mücadele geçecek. Gerçek Haberci olarak, Bergama’daki kongre sürecini öğrenmek için CHP İlçe Başkanı Ayşe Şimşek’le görüştük. Şimşek, demokrasinin gereğini yaşadıklarını ve bunun sonucunda 3 aday çıkması CHP’nin yararına olacağını söyledi. Şimşek, tekrar ilçe başkanlığı için; güce, tecrübeye ve birikime sahip olduğunu belirterek, “Örgütümüzle beraber, var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. 
 

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDE DEMOKRASİ VAR”
 

Bergama’da kongre süreci gayet güzel geçtiğini ifade eden Şimşek, “Demokrasinin gereğini yaşıyoruz. Partimizde canlılık var. 3 adayız. Bu üç aday; ben, Mehmet Ecevit Canbaz ve Akın Yasa. Bu da partimizin ne kadar demokrasiye inandığını gösteriyor. Ben, bu durumdan gayet memnunum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde demokrasi var. Atamalarla ilçe başkanları göreve getirilmiyor. Sandıktan çıkan bizim ilçe başkanımızdır. Kim seçilirse seçilisin, beraberliğimiz bitmeyecek” şeklinde konuştu.
 

“2019, TÜRKİYE’NİN MİLADI OLACAK”
 

Tekrar ilçe başkanı olması takdirinde yapacaklarından bahseden Şimşek, söyle konuştu: “2019, Türkiye’nin miladı olacak. İnanıyorum ki, hem Bergama da hem Türkiye’de, Cumhuriyet Halk Partisi’ni, yerel ve genel seçimde iktidar yapacağız. 10 seneden fazladır parti üyesiyim. 3 dönem ilçe yönetimi ve ilçe başkanlığı yaptım. En az 8- 10 seçim aktif görevlerde çalıştım. 2 seçimde de, partimin seçim komitesinde yer aldım. Parti eğitmenliği görevim var. Referandumda, İzmir ortalamasını yakaladık. Bu da ilçe yönetiminin başarısıdır. Görevime devam edersem eğer; yenilecek ekibimle, birlik beraberlik içerisinde örgütümüzü en üst seviyeye çıkaracak, hem güce, hem tecrübeye, hem de birikime sahibiz. Bu yüzden tekrardan adayım. Bergama’mızın sorunlarını çözüme kavuşturacağız hem de iktidar olmak için örgütümüzle beraber, var gücümüzle çalışacağız” 
 

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”
 

Yeni oluşacak il yönetiminden beklentileriniz nedir diye sorduğumuzda ise Şimşek, söyle yanıt verdi:  “2019 süreci içinde, partimiz için hayırlı olacak. Genel Başkanıma çok teşekkür ediyorum. ‘Adalet Yürüşü’yle, partimize bir canlılık getirdi. Onu akabinde de bir çalıştay yapılıyor. Bu da partimizin bu sürece daha iyi hazırlandığını gösteriyor. Partimizin neferleri olarak, başkanımızı örnek alıyoruz. İl yönetiminden beklentilerimiz, birlik ve beraberlik içerisinde her zaman olduğu gibi çalışmalarımızı sürdürmek. Demokrasiye inanıyorsak eğer, tek aday da çıkabilir, iki aday da çıkabilir. Hepsine saygı duyarız. Bizim partimiz, demokrasiye inanan bir parti. Süreci, büyüklerimizle beraber değerlendirip, bir karar veririz. Tek aday konusunda ortaklaşırsa saygı duyarız. Daha fazla aday çıkarsa ona da saygı duyarız” diye cevapladı. 
 

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN İLÇE BAŞKANI OLMAK ÇOK DEĞERLİ”
 

Son olarak Şimşek, şunları söyledi: “İnanın partiye girdiğimiz an her şey değişiyor. Sizi bekleyen partililer var. Onların bir bakışı bile yetiyor. Onlarla çalışmaktan onur duyuyorsun. Her gün yaşadıklarımız çok güzel ve değerli. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe başkanı olmak çok değerli. Onun için örgütümün, bana bu görevi layık gördüğü için teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak: Gerçek Haberci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.