Orhan Helvacıoğlu'ndan "Baş selamı" 

Orhan Helvacıoğlu'ndan "Baş selamı" 

Orhan Helvacıoğlu, 5 şarkıdan oluşan maxi single çalışması "Baş Selamı" ile müzikseverlerle buluşuyor. 

Albümde Sezen Aksu, Ayla Çelik, Gökhan Tepe, Şebnem Sungur, Murat Güneş ve Serdar Aslan gibi birçok hite imza atan isimlerin bestelerinin olmasının yanı sıra;  5 şarkının aranjesi de Türkiye'nin en iyi aranjörlerinden birisi olan ünlü aranjör Erhan Bayrak imzası taşıyor. 

Albümün stüdyo çalışmaları yaklaşık 3 yıl sürdü. Kayıtların tamamı ise, değerli vokal koçu Cihan Okan eşliğinde Erhan Bayrak' ın kendi stüdyosu olan Bayrak Records' ta tamamlandı. Kayıtlarında birbirinden değerli müzisyenlerin yer aldığı bu albümde aynı zamanda Sezen Aksu'nun daha önce hiç duyulmayan yepyeni bir slow şarkısı da bulunmakta.

5 şarkının yer aldığı maxi single projesinin  çıkış şarkısı Murat Güneş ' e ait  olan '' Baş Selamı'' nın yönetmen koltuğuna ise Ecem Gündoğdu oturdu. Dikkat çeken klibin görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstlendi. Albüm fotoğrafları Halil Güzel, styling ise Görkem Öden imzası taşımakta.

Orhan Helvacıoğlu'nun Baş Selamı isimli Maxi single çalışmasını DMC etiketi ile 28 Ocak Salı günü tüm dijital müzik platfformlarından dinleyebilirsiniz.

0-(3)-049.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.