Orman Genel Müdürlüğü Ağaçlandırma Faaliyetleri Semineri İzmir’de Gerçekleşiyor

Orman Genel Müdürlüğü Ağaçlandırma Faaliyetleri Semineri İzmir’de Gerçekleşiyor

Seminer 18-21 Ekim 2016 Tarihleri arasında İzmir Özdere’de gerçekleşiyor.

Orman Genel Müdürlüğümüzün Ağaçlandırma çalışmalarının geniş kapsamlı olarak masaya yatırıldığı ve Orman Bölge Müdürlüklerinden Ağaçlandırma Şube Müdürleri, Etüd Proje Baş Mühendisleri ve Ağaçlandırma Şeflerinin katıldığı Seminer 18-21 Ekim 2016 Tarihleri arasında İzmir Özdere’de gerçekleşiyor.

Orman Genel Müdürlüğü Ağaçlandırma Daire Başkanı İbrahim Yüzer başkanlığında başlayan seminerin ilk gününe Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal da katılarak seminerin açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal’dan önceye kürsüye gelen seminere ev sahipliği yapan İzmir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Erol katılımcılara hoş geldiniz konuşması gerçekleştirdi ve her türlü ağaçlandırma faaliyetin gerçekleştirdiği İzmir’in seminere olumlu yönde katkı yapacağına inandığını söyledi.

İzmir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Erol’dan sonra kürsüye gelen Ağaçlandırma Daire Başkanı İbrahim Yüzer seminere ağaçlandırma konusunda tecrübeli meslektaşları davet ettikleri gibi mesleğe yeni başlayan meslektaşları da davet ettiklerini  eğitimin, eksiklerin gidermenin yaşı olmadığını belirtti. Ağaçlandırma şefi ya da orman işletme şefi değil herkesin orman mühendisi olduğunun altını çizen Daire Başkanı İbrahim Yüzer tohumdan ormana ağaçlandırma çalışmalarının bir disiplin ve ekip işi olduğunu söyledi.

Son olarak kürsüye gelen Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal; Bölge Müdürlüklerinde uygulayıcı konumunda olan ağaçlandırma şube müdürleri hatta ağaçlandırma şefleri ile sürekli iletişim halinde olduklarını onların taleplerine göre çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla her türlü mevzuat değişiklikleri ve düzenlemelerini anında yaptıklarını dikkate aldıklarını belirtti. Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal yapılan tüm çalışmaların digital dosya halinde tutulmasını fotoğraf ve video ile kayıt altına alınmasını özellikle istedi.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Ünal öğlen saatlerinde seminerden ayrılıp Karşıyaka’ya gelerek İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Kendisini Bölge Müdürlüğe gelişte Bölge Müdür Yardımcıları Suat Keten, Mehmet Erol ve Şube Müdürleri karşıladı. Orman Bölge Müdür Yardımcısı Suat Keten tarafından Bölge Müdürlük çalışmaları konusunda bilgi verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.