Osman Arslan’dan İzmir Birliği'ne ziyaret!

Osman Arslan’dan İzmir Birliği'ne ziyaret!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği, T. Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’ı  ağırladı. 

Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e gelen Halkbank Genel Müdürü  Osman Arslan’ı, Genel Müdürü Yardımcısı Hasan Tuncay ile İzmir 1. Bölge Koordinatörü Rıfat Ertuğrul Koç, 2. Bölge Koordinatörü Akın Demirbaş ve 3. Bölge Koordinatörü Murat Erdoğan’ı, Birlik binasında TESKOMB genel Başkan Vekili ve 16. Bölge( İzmir ) Birliği Başkanı Salahaddin Hünü karşıladı.

Birlik Binasında gerçekleşen ziyarette, iki kurumun ikili ilişkileri ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. TESKOMB Genel Başkan Vekili ve 16. Bölge(İzmir) Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, sayın genel müdürümüzün ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek,  esnaf ve halk bankası el ele ülkemizin çıkarları doğrultusunda özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bizler et ve tırnak gibiyiz. Bu güzide işbirliğinin artarak devam etmesi en büyük temennimizdir. dedi.

Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan ise, İzmir’de esnaf temsilcilerinin arasında olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Halk bankası ile esnaf ve sanatkarımız arasında özel bir bağ var. Bizler banka olarak esnaf ve sanatkarımıza hizmet etmekten mutluyuz. Sayın Başkanında söylediği gibi bu işbirliğinin artarak devam etmesini istiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Halk Bankası olarak her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaret sonunda, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan,  Salahaddin Hünü’ye günün anısına bir hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.