Osmanağaoğlu, 'İsimsiz kahramanlarımızı alınlarından öpüyoruz!

Osmanağaoğlu, 'İsimsiz kahramanlarımızı alınlarından öpüyoruz!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu dün de çalışmalarına devam etti. Dünkü oturumda Milli Savunma Bakanlığı Bütçesi görüşülürken, toplantıya MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun yaptığı konuşma damga vurdu. 

Konuşmasında “Milliyetçi Hareket Partisi olarak kahramanca mücadele veren her bir Mehmetçiğimizin gözlerinden, yaptıkları AR-GE ve mühendislik çalışmalarıyla Türk Savunma Sanayiinin millileşmesinde büyük pay sahibi olan isimsiz kahramanlarımızın alınlarından öpüyoruz.” İfadelerini kullanan Osmanağaoğlu “Türk Ordusu ihanetin bağrına hançer olup saplanacak kabiliyette, eylem birlikteliğine girişen tüm terör örgütleriyle ve destekçileriyle topyekûn mücadele edebilecek kudrette ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Türk milletinin haklarını gasp etmeye çalışanlara gerekli cevabı verecek güce her zaman sahiptir.” dedi. 

Konuşmasında Türk ordusunun caydırıcılık vasfına dikkat çeken Tamer Osmanağaoğlu şunları söyledi: 

“Yurt içinde ve yurt dışında, atılması gereken  adımlar tereddütsüz atılmış, yöneltilen tehditler kararlılıkla ortadan kaldırılmış, Türk’ün mührü, her zeminde, hiç silinmemek üzere, Türk ordusu tarafından bir daha atılmıştır. Artan yerlilik ve millilik oranıyla, emsallerini geride bırakma yolunda bir hayli mesafe kat eden Türk Savunma Sanayii kat ettiği yolla milletleri kendisine hayran bırakmaktadır. Büyük Türk milletini gururlandıran, sadece kendisini değil dostlarını da güvene alan, sadece düşmanlarını değil Türk’e düşman olmayı aklından geçirenleri de titreten bu caydırıcılık vasfı, herhalde bir orduya ancak bu kadar yakışabilirdi! Şükürler olsun ki bu irade daha dün Karabağ’da da meyvelerini vermiş, aziz vatan toprakları azat olmuş, Türk Ordusu Kafkaslarda da güvenin teminatı olduğunu bir kez daha göstermiştir. 

Millet vatanın imdadına yetişmiş, 

Ordu vatanın feryadına kulak vermiş,  

Devlet milleti için gereğini yapmış,

Allah Türk milletinin duasını duymuş, mazlumun ahını yerde bırakmamıştır!

Karabağ’ı azat eden o nesle, Hocalı’nın hesabını soran o askere, Türk’ün şanlı bayrağını Karabağ’da dalgalandıran o kutlu orduya bin selam olsun!”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.