Osmanağaoğlu: Türk Devleti'nin gazabından kaçamayacaklar

Osmanağaoğlu: Türk Devleti'nin gazabından kaçamayacaklar

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; Kuzey Irak'ta şehit düşen Mehmetçiklere rahmet diledi. Osmanağaoğlu teröristlere yönelik "Tasmalı şeref yoksunları Türk Devleti'nin gazabından kurtulamayacaktır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu sosyal medya platformu x üzerinden yaptığı açıklamada; Irak’ın Kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Mehmetçiklere rahmet dileyerek, “Türkiye’yi hedef alan ihanetin kandan beslenen sahipleri de, PKK’nın insan kaynakları şubesi haline gelmiş sığıntılar da, Kandil de uyuşturucu ve insan ticaretinden kazandığı haramlarla sapıklık peşinde koşan tasmalı şeref yoksunları da Türk Devletinin gazabından kurtulamayacaktır” ifadelerini kullandı.

,gorsel-2.jpeg

Sosyal medya platformu x üzerinden paylaşım yapan Tamer Osmanağaoğlu; “Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan kahpe saldırıda şehit düşen kahraman evlatlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve büyük Türk milletine sabır diliyorum” dedi.

“Boynu tasmalı bu hainlerin sonuncusu da; kahramanlarımız tarafından o meşhur sarı torbalara koyulmadıkça devletimizin ve milletimizin bu mücadelesi bitmeyecektir” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu “Türkiye’yi hedef alan ihanetin kandan beslenen sahipleri de, PKK’nın insan kaynakları şubesi haline gelmiş sığıntılar da, Kandil de uyuşturucu ve insan ticaretinden kazandığı haramlarla sapıklık peşinde koşan tasmalı şeref yoksunları da Türk Devletinin gazabından kurtulamayacaktır” dedi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada; Irak’ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucunda çıkan çatışmada 6 asker şehit olmuş 7 terörist ise etkisiz hale getirilmişti.

gorsel.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.