Osmanağaoğlu, 'Türk milletinin kalbi İzmir için atıyor!'

Osmanağaoğlu, 'Türk milletinin kalbi İzmir için atıyor!'

MHP Grubu adına konuşan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaşanan afetin ardından ortaya koyulan birlik ve beraberlik ruhuna dikkat çekerek “Türkiye’nin kalbi “İzmir” diye attı” ifadelerini kullandı. 

Konuşmasında “yaşanan afetin ardından ortaya konulan birlik ve dayanışma ruhu, temin edilen müthiş koordinasyon ve başarılı kurtarma çalışmalarından dolayı aziz milletimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve devletimizin tüm kurum ve yetkililerine, bir İzmir milletvekili olarak teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullanan Osmanağaoğlu’nun konuşmasından satır başları şu şekilde:

“Sarsıntıdan 23 saat sonra annesi ve ikiz kardeşi Elzem ile kurtarılan Ezel ile umutlarımız tazelenmiş, 58 saat sonra enkaz altından çıkartılan 14 yaşındaki İdil ile umutlarımız bir kez daha yeşermiş, depremden 65 saat sonra enkazdan çıkartılan 3 yaşındaki minik Elif’imiz ile mutluluk gözyaşlarımız hep birlikte akmış, 91 saat sonra aramıza dönen Ayda hepimizi sevince boğmuştur.

Yaşanan afetle birlikte devletimizin yetkili kurum ve organlarının ortaya koyduğu dirlik tüm dünyaya örnek olmuş, milletimizin meydana getirdiği birlik ve dayanışma ruhu tüm insanlığa emsal olmuştur.  

Devletimizin aynı hassasiyeti bundan sonra da; inşaat yapım süreçlerinde ve bu süreçlerin denetiminde itinayla göstereceğine inanıyor, yapılan ve yapılacak olan bütün hizmetlerden dolayı MHP İzmir Milletvekili olarak, İzmirli hemşerilerim adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah İzmir’de, İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm çalışması da hızla başlayacak. İzmirli kardeşlerimiz, devletimizin yapacağı sağlam konutlarına, sıcak yuvalarına, inşallah 1 yıl içerisinde kavuşacaklar. Evlatlarımız, anne, babalarımız, yaşlılarımız yeni yuvalarında güvenle oturacaklar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.